Barona söker erfaren och driven porttekniker i Göteborg

Barona söker erfaren och driven porttekniker i Göteborg

Om jobbet

Som porttekniker arbetar du fritt och självständigt med frihet under ansvar, arbetsuppgifterna kommer vara varierande och även tekniskt utmanande. I jobbet kommer du att utföra felsökning samt mindre reparationer och åtgärder på befintliga portar i befintliga industrilokaler. Du kommer att dagligen ha kontakt med och hantera underleverantörer som utför de större mer omfattande reparationer som du själv inte hinner med, Viss hantering av underleverantörer inom nyinstallationer kan förekomma. Tjänsten är på heltid, dagtid. Tillträde omgående efter överenskommelse.

Tjänsten är till vår kund som är en av de stora aktörerna inom fastighetsunderhåll, du kommer ingå i ett etablerat team med goda möjligheter till utveckling.

I tjänsten ingår:
  • Service och underhåll av portar.
  • Felsökning och reparationer i mindre skala, hantering av underleverantörer,
  • Självständigt arbete, utförande och ansvar för olika kundprojekt i mindre skala, ex agera kontaktperson vid nyinstallationer och större reparationsarbeten.
  • Daglig kundkontakt där kundservice och bemötande är av största vikt.
Vem är du?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på gymnasial nivå med minst några års erfarenhet från branschen.

Som person trivs du i ett arbete med daglig kundkontakt där du självständigt eller tillsammans med serviceledare planerar och utför ditt arbete med kundens behov i fokus.

Vem söker vi:
  • Du har god erfarenhet av service, felsökning & reparationer.
  • Erfarenhet av nyinstallationer, erfarenhet av medverkande vid besiktningar är meriterande
  • Du är van vid att jobba självständigt och trivs med att ha frihet under ansvar.
  • Du har förmågan att skapa goda relationer och är ansvarstagande.
  • Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer är flexibilitet och god samarbetsförmåga ett måste
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Molin;

+46 (0)73 523 08 90

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.