Elmontörer sökes till Eltel

Elmontörer sökes till Eltel

Är du en händig person som drivs av att jobba mot uppsatta mål och överträffa dem?

Då är detta ett jobb för dig.

Vi söker nu efter ett flertal elmontörer till vår uthyrningsverksamhet, du kommer att arbeta hos vår kund Eltel på ett projekt i Borås.

Projektstart är 1 februari 2021, vi kommer att intervjua och presentera kandidater löpande.

Innan projektstart kommer du även få genomföra en ESA 14 utbildning - energibranschens gemensamma säkerhetsanvisning för att undvika olyckor orsakade av elektricitet.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att byta elmätare för hushåll i Borås med omnejd. Du kommer att arbeta självständigt men även ingå i ett team där ni arbetar mot uppställda tidplaner och mål.

Arbetstiden är förlagd till dag och kväll med rotation, vilket innebär arbete onsdag till onsdag varannan vecka, dvs du jobbar en vecka och är ledig en vecka.

Din profil

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning med inriktning el, energi, teknik eller annan liknande praktisk utbildning.

Du är tekniskt kunnig och är händig.

B-körkort manuell växel är ett krav.

Tjänsten kan vara krävande då arbetet innebär utomhusarbete och långa arbetsdagar, du bör därav ha en god fysik samt viljan att arbeta utomhus oavsett väder.

Då du kommer att ha kundkontakt samt få och rapportera arbetsorder via en handdator så är svenska i tal och skrift ett krav.

Har du ESA 14 fackkunnig sen tidigare och har tidigare erfarenhet av att arbeta med mätarbyten är det meriterande.

Som person är du driven, noggrann och ansvarstagande.

Din anställning

Under detta projekt kommer du att vara anställd hos Barona och vara uthyrd till Eltel.

Du kommer att ha en fast lön, utöver detta finns det en etablerad bonusmodell som ger dig möjligheten att tjäna mycket pengar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid eventuella frågor kontakta Camilla Arvidsson (camilla.arvidsson@barona.se)

Notera att vi inte tar emot ansökningar via email.

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom mätning av elförbrukning och ansvarar för att byta ut elmätare allt från hushåll till högspänning på uppdrag av nätägare.

Smart Grid har med sin långa erfarenhet av dessa typer av arbeten i hela Norden utvecklat ett unikt arbetssätt med ett omfattande och väl beprövat processpaket. Arbetssättet ger stora fördelar och är mycket uppskattat av både kunder och Smart Grids medarbetare.

Smart Grid har knutit ett antal av de större nätägarnas projekt till sin verksamhet i Sverige.