Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Säljare med passion för entreprenörskap

Säljare med passion för entreprenörskap

Har du passion för sälj och entreprenörskap?

BIT ADDICT är ett konsultföretag med de skarpaste förmågorna inom ingenjörskonst i den digitala åldern och expertis inom mjukvara, elektronik och specialmaskiner. Sedan företaget grundades har vi genomgått en kraftig tillväxt och fördubblat antalet anställda varje år. Tillsammans har vi utvecklat allt från simulerad kirurgi på iPad till avancerade brandsäkerhetssystem för kryssningsfartyg och automatiserad gravering av vigselringar. Framgångsreceptet är ingen hemlighet. Vi vinner våra kunders förtroende genom vår förmåga att gång på gång effektivt leverera innovativa och eleganta tekniklösningar oavsett bransch, tillämpning och teknikområde.

Nu söker vi dig som är har passion för sälj men även entreprenörskap i ett bredare perspektiv och som vill ha en starkt bidragande roll i den fortsatta tillväxten för BIT ADDICT. Med arbetsuppgifter inom försäljning, marknadsföring, rekrytering och personalvård hjälper du oss nå ut till ännu fler kunder, hitta våra framtida kollegor och skapa den bästa möjliga arbetsmiljön för våra fantastiska ingenjörer. Du kommer helt enkelt vara en central del i allt som ingår i att bygga upp och underhålla ett framgångsrikt IT-företag med mentorskap från entreprenörer som gått samma väg före dig. På BIT ADDICT är vi måna om att ta vara på alla former av talang; bara din egna förmåga och ambition sätter gränserna för vart din resa tillsammans med oss kan leda.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Kontakta nya kunder och assistera vid rekrytering.
 • Skapa marknadsnärvaro t.ex. genom vår hemsida och i sociala medier.
 • Bokning av event och nätverkande.
 • Planering och koordinering av interna aktiviteter.
 • Vård av kunder och personal.
Egenskaper vi söker:
 • Professionell, positiv, energisk och social personlighet.
 • Mycket god kommunikativ förmåga, både skriftligt och muntligt.
 • Initiativtagande och fokus på att skapa resultat.
 • Intresse för teknikutveckling.

Meriterande arbetserfarenheter/utbildning:
 • Försäljning, marknadsföring eller rekrytering.
 • Teknik- och mjukvaruutveckling.
 • Copywriting, bildbehandling eller webbannonsering.
Mer info
Kontaktperson Jonas Keisu
Email Öppna formulär
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, HR & Personal, Rekrytering, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bitaddict.se
Sista ansökningsdag 15 dec (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

BIT ADDICT har de skarpaste förmågorna inom ingenjörskonst i den digitala åldern med expertis inom mjukvara, inbyggda system och mekatronik. Vi levererar tekniklösningar på högsta internationella nivå inom branscher som fordon, telekom, medtech, marin, flyg och energi. Vår passion är att skjuta gränsen för vad tekniken kan åstadkomma framåt, oavsett om det gäller att skapa ultraportabla kirurgisimuleratorer eller svetsverktyg med automatisk fogföljning. Hos oss hittar ni ansvarstagande och högpresterande konsulter samt en komplett leverantör inom utveckling.