Servicerådgivare

Servicerådgivare

Har du intresse för planering och processer samtidigt som du har erfarenhet av kundservice? Då kanske det är just dig vi söker! Bilia Group i Mölndal söker en Servicerådgivare. I rollen som servicerådgivare ansvarar du för att säkerställa att serviceprocessen löper enligt plan på verkstan: från bokning till utlämning och slutligen uppföljning. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Säkra serviceprocessen utifrån bokning, inlämning, planering, utlämning och uppföljning.
  • Kundansvar och ta emot bokningar och besvara kundförfrågningar via telefon, webb och mail.
  • Fakturering
  • Hålla dig uppdaterad gällande information från generalagenter, kampanjer, tekniska journaler, garantiarbeten och övrig information som är nödvändig för att kunna leverera tjänster med hög kvalité.
  • Merförsäljning av företagets tjänster och produkter.
Kompetenskrav
Du har som lägst gymnasieutbildning samt erfarenhet av säljinriktat arbete och kvalificerad kundkontakt. Du har god datorvana, och vi ser det som meriterande om du har kunskap från affärssystemet KOBRA

Personliga egenskaper
  • Du är en god kommunikatör, och värdesätter goda relationer med kollegor och kunder.
  • Du har en god administrativ-, planerings- och prioriteringsförmåga.
  • En mål och utvecklingsinriktad inställning
  • Du värdesätter en bra teamkänsla och har en god samarbetsförmåga.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är en tidsbegränsad anställning året ut på heltid på Bilia Group i Mölndal. Tjänsten kan övergå till en tillsvidareanställning.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Logistik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.