Enhetschef hemtjänst

Enhetschef hemtjänst

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom det sociala området eller vård och omsorg eller annan likvärdig examen. Du ska ha goda kunskaper gällande lagstiftningen, förordningar och föreskrifter som är relevanta inom vård och omsorg.

Egenskaper

Som person är du lugn och du är van att driva processer framåt och uppnå resultat. Genom att lyssna, samordna, påminna och följa upp säkerställer du att alla medarbetare förstår vilka förväntningar som finns och vilka mål vi ska arbeta mot. Du är trygg i din ledarroll och genom ditt engagemang skapar du delaktighet hos dina medarbetare. Planering och prioritering är en naturlig del av ditt arbete och du håller uppsatta tidsramar. Du har vana och förståelse för att arbeta med ekonomisk effektivitet.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för, personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling. Ditt uppdrag är att driva, utveckla och följa upp verksamheten utifrån riktlinjer från uppdragsgivare och uppsatta mål inom verksamheten. Du leder och fördelar arbetet för dina medarbetare och säkerställer bemanning. Du ansvarar för att stärka och motivera medarbetarna och fånga upp behov av kompetensutveckling, förändrade arbetssätt och rutiner.

Du erbjuds en utvecklande och verksamhetsnära ledarroll där dina handlingar och beslut gör skillnad för andra människor.
Mer info
Email Mejla Aida Vårdservice AB
Område Mölndal
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Vård & Omsorg, Socionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aida.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verksamheten

Aida Vårdservice AB är verksamma inom hemtjänst. Verksamheten har funnits sedan 1992. Kontoret ligger i Mölndal. Nu söker vi en ny enhetschef till verksamheten inom hemtjänst.