Butikschef till Ahlsells Flagship-Store Generatorn

Butikschef till Ahlsells Flagship-Store Generatorn

Ahlsell söker en Butikschef till Generatorn - Ahlsells Flagship Store i Sverige. Butiken erbjuder 4000 kvadratmeter med det senaste produkterna inom el, bygg, VVS, rör & armatur, skyddskläder och elhandverktyg. Detta är en fantastisk chans att få utveckla en framgångsbutik och att få arbeta med försäljning, konceptutveckling och ledarskap i branschens ledande bolag. Vi söker en erfaren och framgångsdriven ledare som med sitt engagemang och coachande sätt utvecklar vår personal, butiken samt samarbetet med våra leverantörer och relationen till våra kunder.

Våra kunder är proffs som bygger, installerar och underhåller. Tillsammans med dem löser du och dina medarbetare dagliga utmaningar. Vår uppgift är att göra deras vardag enklare och vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre samhälle. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras vardag och processer.

Vi erbjuder
Ahlsell är en trygg arbetsgivare, som främjar utveckling, mångfald, öppenhet, samt ett långsiktigt och ansvarsfullt agerande. Våra värderingar - Ansvar, Öppenhet och Enkelhet - vägleder oss i vardagen. Som chef har du stöd i andra ledare, HR och kollegor. Här är medarbetarengagemang ett övergripande mål och det önskar vi att du är med och utvecklar!

Ditt erbjudande till kund består av ett enormt stort och heltäckande utbud av produkter och lösningar. Vi på Ahlsell strävar vi efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder. Vill du bli en del av Sveriges största och bästa säljorganisation och är du redo för att driva en ny, stor, välrenommerad och framgångsrik butik?

Om rollen

Som Butikschef för Ahlsells stolthet Generatorn i Mölndal är du övergripande ansvarig för butikens utveckling, säkerhet, lönsamhet, samt för leverantörskontakter och för 14 kunniga och driftiga butikssäljare, inkl vice Butikschef. I vardagen handlar din roll bland annat om att:
 • coacha dina medarbetare
 • se till att butiken är rätt bemannad
 • se till att vi har rätt sortiment på hyllorna
 • underhålla och utveckla våra leverantörssamarbeten
 • ansvara för mässor som arrangeras för våra kunder och i samarbete med våra leverantörer
 • se till att du och dina medarbetare ger kunder i Mölndal med omnejd bästa tänkbara service
 • samverka med övriga butikschefer inom region väst
 • registrera, analysera och rapportera försäljningssiffror
 • leda och fördela arbetet så att butiken blir effektiv, säker och lönsam
 • bygga nätverk högt upp i värdekedjan och stärka relationerna med våra kunder
 • skapa och utveckla en säljkultur i världsklass!
Om dig

Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap och utveckling av butik, samt som lyckats skapa tillväxt och lönsamhet. Det är ett stort plus om du har en bakgrund från branschen; proffskunder och merchandise. Du är prestigelös, ansvarstagande, kommunikativ, positiv, förtroendeingivande och i alla lägen ett föredöme. För att lyckas är det viktigt att du är tydlig, öppensinnad, samt gillar att samarbeta, ta ansvar och att arbeta resultatinriktat.

Du är en erfaren ledare med starkt renommé och självklart är det meriterande är om du har bransch- eller produktkunskap, samt erfarenhet av nära partnersamarbeten med leverantörer. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper, ditt ledarskap och de goda resultat du tidigare uppnått.

Placering: Ahlsells Flagship-Store Generatorn, Aminogatan 24 i Mölndal

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén och researcher Helen Rubin. Önskas ytterligare information når du Kajsa på 0735-21 65 31 eller via mail.I den här processen arbetar vi parallellt med interna och externa kandidater. Urval och intervjuer sker löpande och fokus är att intervjuer genomförs under vecka 8-10 Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering vilket innebär att du som är sökande kan komma att få genomföra ett antal tester som ett steg i rekryteringsprocessen. Varmt välkommen med din ansökan!

Om ahlsell
Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Ahlsells nya butik i Mölndal är en sammanslagning av butikerna i Eklanda och Högsbo samt säljkontoret i Mölndal och är så mycket mer än en butik. Det är en plats där kunderna kan hitta allt de behöver för sitt jobb. På 4000 kvadratmeter finns ett brett produktsortiment och det senaste från leverantörer inom el, bygg, VVS, rör & armatur, skyddskläder och elhandverktyg. Den gigantiska butiken är en plats där kunderna kan hålla sig uppdaterade om nya produkter och lösningar, samt sitta ner och jobba i lugn och ro, och fylla på med energi.

Ahlsell har samlat produkter, kompetens och möjligheter att ha affärsmöten under ett och samma tak. Du kan fråga och få svar av specialister inom el, bygg, personligt skydd, VVS och fastighetsteknik. Varorna lastar du smidigt och enkelt i butikens parkeringshus och som kund får du gärna låna konferensrum för möten och när vi har mässor i huset är du alltid välkommen att inspireras!

Sökord: Butikschef, Varuhuschef, "Sales Manager", Ledare, Ahlsell, #ahlsell #ahlsellflaggshipstore
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (16 dagar kvar)