Order- och säljadministratör till Azpect Photonics i Mölndal

Order- och säljadministratör till Azpect Photonics i Mölndal

Azpect Photonics AB grundades 1994 är idag en av de stora leverantörerna av fotonikutrustning till nordiska industri- och forskningskunder med kontor i Mölndal. Nu söker vi efter en serviceinriktad order – och säljadministratör som vill vara med och bidra till säljorganisationen i Mölndal!

Om jobbet
I rollen som order- och säljadministratör på Azpect Phontonics kommer du arbeta med att ge kunder och leverantörer bästa tänkbara service från deras order till leverans, samt att ge dina kollegor i säljteamet administrativsupport. Du kommer ansvara för att uppgifter läggs in korrekt i affärssystemet och att processen fungerar på ett effektivt och kundfokuserat sätt. Azpect Photonics arbetar främst mot den nordiska marknaden och Baltikum, varav Sverige och Danmark är de enskilt största därav behöver du ha lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift på engelska och svenska.
 • Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden;
 • Orderhantering
 • Offerera och koordinera inkommande förfrågningar.
 • Följa upp order och informera kunderna om leveranstider.
 • Kundsupport - lösa inkommande praktiska ärenden från befintliga kunder.
 • Inköp, reklamationshantering och uppföljning av ramavtal förekommer.
 • Dokumentation och tullhantering

Utöver de huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär också tjänsten att vara behjälplig med olika arbetsuppgifter utifrån behov som kan uppstå hos övriga kollegor i teamet.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet från ett liknande arbete där din huvuduppgifter inneburit order- och säljadministration, gärna från ett bolag med internationella kontakter. För att du ska trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta administrativt, ha kund- och leverantörskontakt samt att ge dina kollegor administrativsupport. För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, serviceinriktad och ha en god social- och kommunikativ förmåga. Du kommer ingå i team där du ska samarbeta med både kollegor och leverantörer, så din förmåga att professionellt bemöta och samarbeta med andra har stor betydelse för tjänsten.

Dina kvalifikationer:
 • Några års erfarenhet av order- och säljadministration.
 • Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom administration eller liknande.
 • God datavana och kunskaper i Officeprogrammen är ett krav, meriterande med mycket goda kunskaper i Excel.
 • Vana att arbeta i ett affärssystem är ett krav, meriterande med erfarenhet från Infor LN.
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet från CRM-system meriterande med kunskaper i Salesforce.
 • Du ska kunna kommunicera obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska, tyska är meriterande men inte ett krav
I denna rekrytering kommer fokus ligga både på din arbetslivserfarenhet och dina personliga egenskaper, vilket du bör kunna styrka med goda och relevanta referenser.

Om Azpect Photonics AB:
Företaget grundades 1994 och är idag en av de stora leverantörerna av fotonikutrustning till nordiska industri- och forskningskunder med kontor i Mölndal, Göteborg. Azpect Photonics är sedan 2012 en del av AMS Technologies AG i München, Tyskland. AMS Technologies är i sin tur en ledande lösningsleverantör och värdeadderande distributör med tvärvetenskaplig kompetens inom fotonik, termisk ledning och kraftteknik med mer än 35 års erfarenhet och som betjänar mer än 2000 europeiska kunder. Läs mer på www.azpect.com eller www.amstechnologies.com

Vad kan Azpect Photonics AB erbjuda dig?
Företaget erbjuder dig en administrativ och koordinerande roll i en tekniskt avancerad miljö med internationella kontaktytor! Du kommer få arbeta med frihet under ansvar utifrån uppsatta mål, med möjlighet att både påverka och utveckla ditt arbetssätt inom ditt kompetensområde. Du kommer ha en viktig roll för Azpect Photonics AB fortsatta tillväxtresa, du kommer ingå i ett positivt team med framåtanda och med korta beslutsvägar. Azpect Photonics AB erbjuder dig marknadsmässiga villkor och förmåner.

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta:
Företag: Azpect Photonics AB
Tjänst: Order- och säljadministratör
Omfattning: Heltid
Tillträde: Efter överenskommelse
Placeringsort: Mölndal
Sista ansökningsdag: 2022-08-18

Ansökan:Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Ansökan sker endast genom www.adwisehr.se Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Ann-Charlotte Bjurbäck på AdwiseHR AB, telefon 0737-77 18 69. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Administration, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (8 dagar kvar)