Vi söker en engagerad Teamledare till kund inom åkeri

Vi söker en engagerad Teamledare till kund inom åkeri

Vill du utvecklas i ditt ledarskap och har viljan att leda ett team mot uppsatta mål? Beskriver du dig själv som en person som är orädd, lyhörd och serviceminded? Då har vi på Adecco tjänsten för dig hos vår kund i Göteborg!

Om arbetet
Vårt kundbolag är ett åkeriföretag med sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 200 anställda. De är nu i behov av en Teamledare som kommer leda, fördela och koordinera arbetet inom personalstyrkan i Göteborg. I din roll som teamledare kommer du att finnas med i den dagliga verksamheten och din uppgift är att leda, coacha och motivera medarbetarna till att nå uppsatta mål både för individen och för gruppen. Du verkar som en god förebild och ambassadör för både företaget och chaufförsyrket.

Ansvarsområden
  • Planera förare och fordon till nästkommande dags uppdrag
  • Kontrollera att bilar för uppdragen är hela, tankade och rätt utrustade innan uppdraget startar
  • Bevaka att medarbetarna kommer i tid till uppdragets start och registrera avvikelser i fleet
  • Bevaka att medarbetarna har rätt utrustning för uppdraget och har fått rätt utbildning och introduktion
  • Bevaka fortlöpande att leveranser utförs enligt kundens krav
  • Meddela och rapportera avvikelser till transportledningen och kund
Om dig
Vi söker dig som är ansvarstagande, gärna har ledarerfarenhet och tycker om att arbeta med människor. Du är peppande och intresserad av att se hur gruppen utvecklas framåt och mot uppsatta mål. Har du erfarenhet av lager och transport är det meriterande men inget krav! Som person är du orädd, lyhörd och vågar fatta egna beslut.

B-körkort är ett krav för att söka tjänsten.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Teamledare är ett konsultuppdrag med tillsättning i mars månad och kommer pågå i cirka 6 månader med goda chanser till förlängning. Uppdraget är på heltid och dagtid, men viktigt att du finns tillgänglig på telefon även under kvällstid. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten kommer tillsättas under mars månad och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Johnsson på johanna.johnsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teamledare, gruppchef, arbetsledare, transport, åkeri, Adecco, Göteborg
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.