Sales Analyst till global kund inom hygien & hälsa

Sales Analyst till global kund inom hygien & hälsa

Vi söker en Sales Analyst till vår kund som är ledande inom hygien- och hälsobranschen i Mölndal. Här kommer du agera som stödfunktion till säljorganisationen och bli en del av ett drivet och engagerat team. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående. Läs mer i annonsen här nedan och skicka in din ansökan idag.

Om tjänsten
Vår kund är ledande inom hygien- och hälsobranschen och de utvecklar och producerar hållbara personliga hygienprodukter och mjukpapper. Du bör trivas i en global miljö då deras försäljning sker i cirka 100 länder.

I rollen som Sales Analyst agerar du stödfunktion till säljorganisationen och arbetar med att implementera och optimera verktyg som stödjer organisationen, försäljningsutvecklingen och processerna kopplade till försäljning. Vidare arbetar du med försäljningsanalys på olika nivåer och förser säljorganisationen med analys på distriktsnivå. I rollen arbetar du även med att underhålla och driva lokal utveckling av CRM-systemet där du förbereder och genomför utbildningsprogram i systemet för att skapa effektivitet. I rollen samverkar du i Region North West CRM team/IT Services och implementerar förändringar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  • Utveckla, uppdatera och analysera försäljning i vårt försäljningsanalysverktyg
  • Uppdatera och utveckla statistik för specifik produktkategori
  • Driva årlig målprocess
  • Bistå försäljningschefer med information kopplat till mål per säljare
  • Mäta och följa upp KPI:er mot mål i CRM
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget beräknas pågå fram till juni 2022.

Om dig
Vi söker dig som är analytisk och har en god samarbetsförmåga. Som Sales Analyst ser vi att du har något års erfarenhet av liknande arbete. Dina tidigare erfarenheter av CRM, BI och SAP gör att du snabbt kommer in i rollen. Du som har god kunskap i Excel och är duktig på olika typer av datasystem samt känner dig bekväm med datorn som redskap har rätt förutsättningar för att lyckas i din nya roll.

Det här är ett jobb för dig som är analytisk, strukturerad och har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Självklart är du öppen för feedback och är serviceminded gentemot kollegor och externa kontakter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Maria Thell via maria.thell@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan

Sökord
Sales Analyst, försäljningsanalytiker, säljanalys, CRM, SAP, BI, Excel, Adecco, Göteborg, Mölndal
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Administration, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 mars 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.