Säljsupport hos Procurator Packaging

Säljsupport hos Procurator Packaging

Om tjänsten
Som säljsupport kommer du vara del av ett team som har till huvuduppgift att serva interna avdelningar och säljare inom affärsområdet Packaging. Detta innebär att genom administrativ support bidra till att bolagets säljare kan maximerar antalet kundbesök och att vara en kompletterande kontaktperson för säljaren ut mot kund.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta att:
  • Ta fram beräknings- och beslutsunderlag, rapporter och statistik
  • Skapa, vårda och uppdatera avtal, kundregister och priser
  • Bidra till marginalförstärkning genom att analysera och bearbeta avtal
  • Hantera inkommande ärenden och jobba med problemlösning kring reklamationer och krediteringar etc.
  • Ha daglig kontakt med leverantörer samt övriga avdelningar kring kredit- och logistikfrågor, reklamationer, produkter och sortiment

Tjänsten som Säljsupport är ett konsultuppdrag med omgående start och pågår initialt under sex månader hos Procurator Packaging i Mölndal.Önskade kvalifikationer

  • Minst 3-årig gymnasiekompetens
  • Erfarenhet från försäljning och säljsupport är högst önskvärt
  • God datorvana och erfarenhet av att arbeta med affärssystem som arbetsverktyg
  • Meriterande med kunskaper inom SAP
För att lyckas i rollen krävs det att du är analytisk, arbetar proaktivt och snabbt tar till dig nya arbetsuppgifter. Vi söker dig som har god administrativ och kommunikativ förmåga, är lyhörd och serviceinriktad. Du är en strukturerad, noggrann problemlösare och utförare, som är van att arbeta i ett högt tempo med korta deadlines.

Som person ser du till teamets insats samtidigt som du arbetar självständigt och trivs med att driva arbetsuppgifter på egen hand. Vi söker dig som har god prioriteringsförmåga och trivs med att ta egna initiativ. Arbetet är varierande och ingen dag är den andra lik och passar dig som är flexibel och tycker om att det händer mycket!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Om Procurator

Procurator erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer. De förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar de vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor. Företaget har ca 250 anställda och omsätter ca 1,3 miljarder SEK. Procurator är en del av OptiGroup (www.optigroup.com), som har över 2000 anställda och kunder i 19 europeiska länder.


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Caroline Carlsson via 031-725 45 39.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se


Välkommen med din ansökan!


Sökord
Säljare, försäljning, sales, säljsupport, sales support, KAM-support, key account, Account Manager, innesäljare, business development, packaging, förpackningslösningar, Mölndal, Göteborg, SAP, Procurator, OptiGroup, Adecco
Mer info
Kontaktperson Caroline Carlsson
Telefon 031-725 45 39
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 sept 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.