Säljare hos Magnusson & Freij

Säljare hos Magnusson & Freij

Om tjänsten
Som Säljare har du ett övergripande ansvar för försäljning av Magnusson & Freijs koncept som grossist av förbrukningsmaterial. Du kommer att ingå i ett dedikerat försäljningsteam om 6 kollegor och Försäljningschef. Ert ansvarsområde innefattar kundansvar och utveckling av befintliga avtal likväl som offerthantering och bearbetning av nya kunder inom näringsliv, privat- och offentlig sektor.

Tjänsten innebär hög aktivitet och närvaro ute hos kunder med utgångspunkt från kontoret i Mölndal. Här har du närhet till samtliga kollegor då fastigheten även rymmer butik och lager.

I din roll som säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Account management
  • Utveckla befintliga affärer och merförsäljning
  • Nykundsbearbetning
  • Offerthantering
  • Upphandling
Du kan också komma att ansvara för utbildningar mot kund tillsammans med leverantörer och vara ambassadör vid mässor.

Om dig
Vi söker dig som har gedigen säljbakgrund med goda meriter inom försäljning B2B. Har detta varit inom branschen för förbrukningsmaterial så kommer du ha goda förutsättningar att axla rollen. Erfarenhet av att driva upphandlingar är meriterande men tonvikt ligger på din kompetens att självständigt driva försäljningsarbete. Du hanterar svenska språket obehindrat och kan arbeta med dator som arbetsverktyg.

Som person har du förmågan att självständigt driva arbetet framåt. Detta förutsätter att du känner ansvar och är affärsmässig. Du har lätt för att skapa starka relationer samt har ett ordningsamt och noggrant arbetssätt.
Och för att komma till din rätt som säljare hos Magnusson & Freij så är du även en person som trivs i en platt organisation som präglas av högt i tak, engagemang och mentaliteten En för alla, Alla för en!

Viktigt för tjänsten är:
  • Gedigen erfarenhet av försäljningsarbete B2B
  • Branscherfarenhet är högt meriterande
  • Erfarenhet av upphandling är meriterande
  • B-körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Magnusson & Freij
Magnusson & Freij AB är ett privatägt bolag inom pappersgrossistbranschen. Bolaget är en miljömedveten leverantör med butik i Mölndal, försäljning online och med kunder inom offentlig och privat sektor över hela Göteborg med omnejd. De marknadsför och säljer ca 9000 artiklar inom produktområdena kontorsmaterial, tork- och hygienpapper, personligt skydd, städ och hygienmaterial, butiksemballage, industriemballage, servering och städmaskiner.

Magnusson & Freij håller till i luftiga, moderna miljöcertifierade lokaler på Argongatan i Åbro industriområde. Fastigheten rymmer fräscha kontor, ett stort lager och en ljus butik som är öppen för alla. Här arbetar 36 kollegor i en familjär atmosfär inom försäljning, kundsupport, inköp, ekonomi, marknad, IT, butik och lager.

Idag lägger företaget också stor energi på att kunderna ska få produkter som verkligen motsvarar deras behov. Man erbjuder dessutom kunskap som gör att kunderna ska få ut maximalt av produkterna. Bland annat med hjälp av kurser och utbildningar.

Magnusson & Freij är inte bara en leverantör, de är en problemlösare och partner!Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Caroline Carlsson på 031-725 45 39

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!


Sökord
Säljare, försäljning, Account Manager, AM, B2B, grossist, pappersbranschen, förbrukningsmaterial, Mölndal, Göteborg, Magnusson & Freij, Adecco
Mer info
Kontaktperson Caroline Carlsson
Telefon 031-725 45 39
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.