Produktionspersonal till Passet Screen i Mölndal

Produktionspersonal till Passet Screen i Mölndal

Är du en noggrann person med tempo som har ett öga för detaljer? Vill du vara med i högtryckssäsongen och uppnå goda resultat? Då är tjänsten som Produktionsmedarbetare hos vår kund Passet i Mölndal något för dig!

Om tjänsten
Som Produktionsmedarbetare kommer du att värma på transfer på olika produkter men för det mest på kläder. Under våren är det ett högre tryck hos oss då många olika evenemang arrangeras och fler företag gör större beställningar. Du kommer arbeta vid en transferpress där ett fokus på noggrannhet krävs samt tempo krävs för tjänsten. Utöver tryckningen skall man se över övriga uppgifter som att packa och se över ordar så dem stämmer, samt att vara behjälplig för kunder som kommer till lokalerna. Tjänsten är förlagd mellan 8-17, måndag till fredag.

I din roll som Produktionsmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Värma på transfer på olika produkter
  • Packa upp och ner ordar, samt kontroll av ordersaldo.
  • Möta kunder som kommer till lokalen.
Om dig
Vi söker dig som är noggrann och har ett öga för detaljer. Du behöver vara en person som är resultatfokuserad och som tycker om ett högre tempo. Vidare ser vi att du är en lagspelare och håller blicken över vad som behöver göras i lokalen.

Viktigt för tjänsten är:
  • Noggrannhet
  • Effektivitet
  • Att man trivs med ett jobb där man står mycket.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Passet
Passet Screen AB är ren helhetsleverantör av screen, storformat och profiltryck. Vi hjälper till med hela kedjan från idé, design, produktion och montering, till service och distribution. Med vårt breda produktsortiment kan vi profilera ert företag och produkter på det sätt ni önskar så att ni sticker ut från mängden. Under de 32 år sedan starten har vi byggt upp kunnandet och bredden för att kunna leverera tryck och speciallösningar med höga kvalitetskrav i både små och stora upplagor till våra kunder. Med vår långa erfarenhet och våra kompetenta medarbetar hoppas vi kunna ge er ett slutresultat som överträffar era förväntningar. Vi är medlemmar i FESPA Sweden som är en branschförening för landets alla specialtryckare, det vill säga screen- och digitaltryckare i storformat. Föreningen samlar landets specialtryckare och erbjuder kunskap- och kompetensutveckling, både vad gäller företagarfrågor och teknik. FESPA Sweden är också en kunskapsbank när et gäller miljöarbete och miljöfrågor - både inre och yttre miljö för sina medlemmar. Genom sitt internationella engagemang deltar de också i den globala klimatdebatten.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Pehrson på julia.pehrson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionsmedarbetare. Produktion. Tryckare. Adecco. Mölndal. Visstid. Göteborg.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.