Maskinoperatör till medicintekniskt bolag

Maskinoperatör till medicintekniskt bolag

Adecco söker nu maskinoperatörer till företag i Mölndal. Har du tidigare arbetat som maskinoperatör, trivs inom tillverkningsindustrin och intresserad av att arbeta 5-skift? Då kan vi på Adecco ha tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som maskinoperatör kommer du arbeta med maskinövervakning i renrumsmiljö. Du kommer arbeta vid en eller flera olika maskiner och se till att produktionen flyter på. Övervakning, påfyllning och viss justering av maskiner kommer vara dina främsta arbetsuppgifter, även paketering av färdiga produkter. Du kommer arbeta i ett litet skiftlag tillsammans med fyra andra kollegor. Arbetet är förlagt under 5-skift, vilket innebär att du arbetar dagtid, kvällstid, natt och helg. Start för tjänsten är omgående.

I din roll som maskinoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Maskinövervakning
  • Kvalitetskontrollering
Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat som maskinoperatör. Har du tidigare arbetat skift eller i renrumsmiljö ser vi detta som meriterande men inget krav.
Vidare ser vi att du är en kvalitetsmedveten, noggrann och flexibel person.

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare erfarenhet som maskinoperatör

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om uppdragsgivaren
Företaget är beläget i Mölndal och arbetar med tillverkning av dentala och medicinska produkter.

Om anställningen
Tjänsten som maskinoperatör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader med möjlighet till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Frida Axelsson via 031-7254530 eller frida.axelsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinoperatör till medicintekniskt bolag, produktion, renrum, tillverkningsindustri, maskinövervakning, maskinoperatör, Mölndal, Adecco
Mer info
Kontaktperson Frida Axelsson
Telefon 0317254530
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 okt (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.