Ledigt jobb som Key Account Manager till Mölndal Energi!

Ledigt jobb som Key Account Manager till Mölndal Energi!

Brinner du för försäljning och att skapa långsiktiga kundrelationer? Tilltalas du av att arbeta självständigt, är en fena på att skapa möjligheter och bygga långvariga relationer? Då kan det vara dig vi söker för rollen som Key Account Manager till vår kund Mölndal Energi i Mölndal! Läs mer om tjänsten här nedan och skicka in din ansökan redan idag.

Om Tjänsten
Vi söker dig som vill vara med och stärka relationen till Mölndal Energis nya och befintliga kunder inom elhandel. I din roll kommer du att på ett affärsmässigt sätt bidra till att Mölndal Energi når sitt mål, att ha Sveriges Nöjdaste Kunder. Du driver affären genom hela säljprocessen och kunderna finns idag i hela Sverige inom flertalet branscher. Du tillhör en grupp säljare och kommer att ha tekniskt stöd till din hjälp.

Du kommer till en vänlig och öppen kultur som uppmärksammar varandra och arbetar långsiktigt. Mölndal Energi är en arbetsplats som arbetar efter värdeorden miljömedvetenhet, långsiktighet, effektivitet, kundfokus, positiv attityd, öppen kommunikation, engagerade medarbetare och lagarbete.

Om dig
För att bli framgångsrik i rollen har du god förmåga att sätta dig in i kundens situation och är kunnig inom energi eller elhandel. Du är van att driva komplexa säljprocesser samt bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer. Du har högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning och har ett stort intresse för fastigheter, energi och hållbar utveckling. Som person är du nyfiken, entusiastisk och förtroendeingivande.

Viktigt för tjänsten:
  • Tidigare erfarenhet av försäljning.
  • God kunskap om energi-/elbranschen och dess produkter.
  • Att du hanterar det svenska språket obehindrat och har en god kommunikativ förmåga.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Mölndal Energi
Mölndal Energi erbjuder el, fjärrvärme och energitjänster till privatpersoner och företag. Inom Mölndals tätort samt Pixbo driver bolaget också elnätsverksamhet. Mölndal Energi är ett kvalitetsmedvetet företag som lever efter mottot nära, enkelt och med passion för miljön för att vara en ledande aktör i omställningen till ett hållbart samhälle. Koncernen Mölndal Energi består av Mölndal Energi AB och dess dotterbolag Mölndal Energi Nät AB och ägs av Kvarnfallet Mölndal AB, som är ett av Mölndals stad helägt aktiebolag.

Om anställningen
Tjänsten som Key Account Manager är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget kommer att starta i början av januari.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Johnsson på johanna.johnsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Key Account Manager, KAM, Säljjobb, Försäljning, Säljare, Adecco, Mölndal Energi, Mölndal
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 feb (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.