Jobba som Controller via Adecco

Jobba som Controller via Adecco

Vi på Adecco söker dig som har erfarenhet inom ekonomi- och/eller verksamhetsstyrning i en funktion som controller och är intresserad av konsultuppdrag. Som konsult hos oss får du möjlighet till konkurrenskraftiga erfarenheter, från olika organisationer, att sätta på ditt CV samtidigt som du fortsätter att utvecklas inom ditt kompetensområde! Dessutom kan du bygga upp ditt professionella nätverk och få tillgång till värdefulla kontakter.

Hur kan din arbetsdag se ut?
Våra kunder söker både Financial Controller och Business Controller likväl som mot projekt. Ditt huvudsakliga ansvarsområde skiljer sig beroende på funktion och det kundföretag som du är ute hos, men framförallt innefattar ditt ansvarsområde:
  • Analys
  • Rapportering
  • Budget
  • Prognos
  • Uppföljning
Du arbetar ofta nära chefer och ledningsgrupp vid rapportering samt presentation av material och liknande.

Det kan även förekomma andra typer av arbetsuppgifter utöver detta beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut. I vissa verksamheter kan du som Controller även ansvara för redovisningen. Var tyngdpunkten ligger i dina arbetsuppgifter varierar också mellan de olika uppdragen och din kompetens.

Vi samarbetar med flera internationella företag, bostadsbolag, IT-bolag och stora, såväl som mindre företag där du får möjlighet att skaffa dig ovärderlig erfarenhet. Vi får kontinuerligt in nya spännande uppdrag och vi vill komma i kontakt med dig proaktivt för att snabbt hitta rätt matchning mellan dig och din framtida arbetsplats. Denna annons gäller således inte en specifik tjänst men ger dig möjlighet att bli först på tjänster som ännu inte finns på nätet!

Arbetsomfattningen varierar både på lång- och kortsiktiga uppdrag. Generellt är uppdragen heltid och förlagda på kontorstider.

Vi hjälper dig forma din framtid utifrån din kompetens, dina behov och önskemål. Genom vårt samarbete med många attraktiva företag kan vi öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag!

Om dig
Vi ser att du med fördel har en examen inom ekonomi eller annat relevant område och ett par års yrkesverksam arbetslivserfarenhet. Att du har en redovisningsbakgrund kan vara fördelaktigt beroende på tjänst, men framförallt har du god erfarenhet av analys- och rapporteringsarbete. Du är van vid att hantera Excel som verktyg likväl som att visuellt kunna presentera ditt arbete. Att du hanterar svenska och/eller engelska språket är en förutsättning.

Som person trivs du med att arbeta i en självständig roll och du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt samt en god analytisk förmåga. Vi söker dig som är prestigelös och flexibel likväl som har en väldigt god förmåga att samarbeta. För rätt person finns det goda möjligheter till en utvecklande och utmanande framtid både hos Adecco och hos våra kunder!

Viktigt för tjänsten:
  • Examen inom ekonomi eller annat relevant område
  • Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med analys och rapportering likväl som budget- och prognosarbete
  • Att du hanterar svenska och engelska språket obehindrat i tal såväl som skrift
Om anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.
Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Johnsson, johanna.johnsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Controller, Ekonomistyrning, Verksamhetsstyrning, Redovisning, Ekonomi, Budget, Prognos, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.