Innesäljare med lageransvar

Innesäljare med lageransvar

Om tjänsten
Som innesäljare med lageransvar kommer du att arbeta med att följa upp och vara behjälplig kring kundförfrågningar i samarbete VD. Du kommer även ha ansvar för lagerhantering, lagersaldo, packning med ut- och inleverans, produktplanering och orderläggning. Arbetet innebär daglig kontakt med moderbolag i Tyskland samt regelbunden kontakt med fabriker utomlands. Du behöver därför ha goda kunskaper i Engelska i både tal och skrift. I ett bolag med 4 anställda och hög omsättning på varor gäller det att hjälpas år där det behövs, från källsortering och packning till kundkontakt. Du kommer att utgöra navet och tryggheten i en organisation med högt tempo och dynamisk arbetsgrupp med starkt kundfokus. Vi kommer därför lägga starkt fokus på personlig lämplighet.

Bolaget är beläget i Mölndal med 200 m2 höglager och kontor där du kommer att samarbeta med nuvarande innehavare av rollen för en ordentlig överlämning under drygt ett år. Det finns därför möjlighet att börja tjänsten på deltid eller heltid efter överenskommelse.

I din roll som innesäljare med lageransvar kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Vara behjälplig kring diverse kundförfrågjnar
  • Lagerhållning
  • Packning, in- och utleverans
  • Produktplanering och oederläggning
Tjänsten som innesäljare med lageransvar är en fastanställning med start i september-oktober efter överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av kundkontakt med ett dokumenterat servicefokus och problemlösande inställning. Är du tekniskt kunnig är det en fördel, men det är inte ett krav. Det viktiga är att kunna hålla ett service- och kundfokus och se till att kunder får svar på sina frågor, den tekniska kompetensen finns runt dig. Du behöver vara noggrann och strukturerad för att ha ordning och reda på lager och leveranser. Du kommer ha ständig kommunikation mot koncerndelar och fabriker i Tyskland, USA och Kina och behöver utmärkta kunskaper i Engelska i tal och skrift. I ett litet bolag med 4 anställda behöver du ha ett ansvarstagande mindset och hugga i där det behövs. Du arbetar ofta ensam i högt tempo och behöver ha självständigt driv med blick för prioritering och planering.

Viktigt för tjänsten är:
  • Goda kunskaper i Engelska, tal och skrift
  • B-körkort
  • Erfarenhet av kundkontakt eller likvärdig erfarenhet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Spinner Nordic AB

Spinner Nordic är ett dotterbolag i den tyska koncernen Spinner Group och säljer elektronikkomponenter till kunder i norden, bl.a. inom uppbyggnaden av 5G-nät och liknande.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

William Agervi via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Innesäljare, Lageransvarig, Logistik, Mölndal, Göteborg, Spinner Nordic, Spinner, Adecco
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.