Extraarbete som servicetekniker till Powerlite i Mölndal

Extraarbete som servicetekniker till Powerlite i Mölndal

Är du en person som stimuleras av att tänka utanför boxen och lösa problem? Vill du arbeta i en miljö där du får nyttja ditt intresse för kraftelektronik och svagström? Då ska du söka tjänsten som servicetekniker/elektronikmontör till vår kund Powerlite i Mölndal.

Om tjänsten
Som servicetekniker genomför du service och underhåll av maskiner som innehåller svag- och högspänningskomponenter. Din roll innebär även att felsöka, reparera och underhålla kretskort. Tjänsten är ett extraarbete där du behöver en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Service, reparation och underhåll av högspänningskomponenter.
  • Felsökning.
  • Montering av elkomponenter.
Om dig
Vi söker dig med gymnasieutbildning inom elektronik och teknik. Du kan hantera svagström och elkomponenter samt har en teknisk bakgrund. Vidare ser vi att du har kunskaper inom mjuklödning och kraftelektronik. Vi tror att du är en person som är driven och tänker utanför boxen och har ett öga för detaljer och är lösningsorienterad.

Viktigt för tjänsten är:
  • Utbildning inom elektronik
  • Tekniskt intresse
  • Kunskaper inom lödning och svagström.
  • Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, till exempel studier eller annat arbete på 50 %.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Powerlite
Powerlite AB grundades 1999 och var pionjär i Sverige inom IPL. Vi blev snabbt marknadsledande i Sverige och Japan inom IPL (intensivt pulsat ljus för hårborttagning och hudföryngring) på skönhetssalonger och kliniker.

Vi är stolta över att tillhöra Sveriges ledande tillverkare av IPL och högkvalitativ utrustning till estetiska kliniker och salonger. Vi erbjuder patenterad teknik inom IPL och våra Powerlite IPL-maskiner tillverkas i Sverige enligt den krävande kvalitetstandarden ISO 13485. Svensk tillverkning och design innebär också högsta kvalitet och säkerhet. Nu har vi vidareutvecklat IPL teknologin och tagit den till en ny nivå i vår senaste modell Powerlite800.

Vi har även introducerat en annan stor skönhetstrend på den svenska marknaden, nämligen sheet masks, vilka kom att bli en riktig framgångssaga. MASQ+ och SerumMASQ+ sheet masks är utvecklade och formulerade i Sverige.

Vår produktportfölj inkluderar även maskiner för skin tightening med multipolär RF, microdermabrasion, microneedling och kroppsformning i form av reducering av oönskade fettdepåer och celluliter med cryolipolys och stötvågor.

Vi satsar långsiktigt i det vi gör - i allt från utveckling till kundrelationer.

Om anställningen
Powerlite har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Pehrson via julia.pehrson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, Elektronik, Mekanik, Service, Underhåll, Installation, Lödning, Svagström, Mölndal, Göteborg, Powerlite, Adecco.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.