Adecco söker dig som vill arbeta som Löneadministratör

Adecco söker dig som vill arbeta som Löneadministratör

Har du erfarenhet av att arbeta som löneadministratör men känner att utvecklingen står still där du är idag? Oavsett om du är relativt ny på arbetsmarknaden eller om du har arbetat i många år som löneadministratör så har vi garanterat ett uppdrag som passar dig! Hos Adecco har du nu chans att skaffa dig nya erfarenheter och ta dig an nya utmaningar, knyta värdefulla kontakter inför framtiden och samtidigt bygga upp ett attraktivt CV!

Om uppdraget
I ditt arbete som löneadministratör hos någon av våra kunder är det vanligt att du får arbeta med hela löneprocessen. Du får bereda, sammanställa och betala ut löner för såväl kollektivanställda som tjänstemän. Du kan även få hantera pensioner, administrera reseräkningar och tjänstebilar. Det ingår i din tjänst att säkerställa att lagar och kollektivavtal inom ditt område efterföljs och att de anställda får sin lön i tid. Som konsult hos oss finns det därmed alla möjligheter för dig att utvecklas och växa i din yrkesroll!

Vi samarbetar med flera internationella företag, logistikföretag, IT-bolag och stora, såväl som mindre företag där du får möjlighet att skaffa dig ovärderlig erfarenhet. Vi får kontinuerligt in nya spännande uppdrag och vi vill komma i kontakt med dig proaktivt för att snabbt hitta rätt matchning mellan dig och din framtida arbetsplats. Denna annons gäller således inte en specifik tjänst men ger dig möjlighet att bli först på tjänster som ännu inte finns på nätet!

Arbetsomfattningen varierar både på lång- och kortsiktiga uppdrag. Generellt är uppdragen heltid och förlagda på kontorstider.

Vi hjälper dig forma din framtid utifrån din kompetens, dina behov och önskemål. Genom vårt samarbete med många attraktiva företag kan vi öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag!

Om dig
Du som har minst ett par års erfarenhet av löneadministration kommer snabbt in i rollen och känner dig trygg med dina nya arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har förståelse för hela löneprocessen och har erfarenhet av att hantera större lönevolymer samt kunskap om olika avtal. Om du även har en utbildning inom löneadministration och tidigare hanterat löner för både kollektivanställda och tjänstemän, är det Dig vi söker till våra framtida uppdrag!

Är du en serviceinriktad person med en god pedagogisk förmåga kommer du att trivas utmärkt i denna roll! Vi tror att du är en person som är trygg i sig själv och värdesätter ett gott samarbete tillsammans med dina kollegor. Har du dessutom fått höra på tidigare arbetsplatser att du är noggrann, social, pålitlig och flexibel så kommer du att nå stor framgång som konsult hos oss!

Om anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person kan konsultuppdragen många gånger leda till erbjudande om anställning direkt hos våra kundföretag.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsterna tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.
Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Johanna Johnsson, johanna.johnsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Löneadministratör, Payroll, Ekonomikonsult, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 feb (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.