Projektledare västra Sverige

Projektledare västra Sverige

Hos oss erbjuds du en roll som projektledare inom bygg och moduler, där du får arbeta med den perfekta lösningen för kundens allt växande behov av flexibla lösningar. Hos Adapteo blir du del i ett starkt sammansvetsat team.

Du ansvarar för byggprocessen, dvs planering och genomförande av etablering/ombyggnation samt avetablering av Adapteos anpassningsbara modullösningar. Som projektledare är du en nyckelperson som samarbetar både med kunden och med det interna teamet, samt med utvalda underentreprenörer.

Vi erbjuder

En utvecklande roll i ett framtidsinriktat företag med placeringsort Mölndal i distrikt Väst. Eftersom modulerna är flyttbara arbetar du där kundens projekt finns, vilket kan innebära resor. På Adapteo trivs man tillsammans och drivs av att arbeta för nöjda kunder. Företaget strävar efter mångfald i verksamheten.

Den här tjänsten är en visstidsanställning avseende föräldravikariat om minst 6 månader med god möjlighet till förlängning. Tillträde snarast möjligt.

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kring kontakta ansvarig chef Mattias Karlsson.

Som projektledare ansvarar du för planering, styrning och samordning av underentreprenörer på arbetsplatsen. Vi söker därför dig som har erfarenhet av att arbeta i projekt där kundanpassning och byggnation under tidspress är i fokus. Erfarenheten har du fått som byggingenjör alternativt från bred byggledning. Du är strukturerad med fokus på säkerhet, kvalitet, tid och kostnad. Vidare är du duktig på att prioritera samt att fatta beslut.

Du förstår vikten av att skapa goda relationer både internt och externt för att bygga långsiktigt förtroende.
Mer info
Kontaktperson Mattias Karlsson
Telefon 0702714486
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 mars 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adapteo är ett ledande flexibelt fastighetsbolag i Nordeuropa. Vi bygger, hyr ut och säljer anpassningsbara byggnader för skola, förskola, kontor, boende och event. Vårt samhälle står inför stora förändringar under kommande år och oavsett vad för utmaningar framtiden medför anser vi att anpassningsförmåga är den bästa lösningen. Med en modulär och cirkulär byggteknik kan vi förändra, återanvända, skala upp och skala ner våra byggnader på ett par veckor. Våra byggnader kan användas i några dagar eller under obestämd tid, alltid optimerade för aktuella behov. Det är så vi bygger anpassningsbara samhällen.

Adapteo Group är noterade på Nasdaq Stockholm och är verksamma i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland och Nederländerna. År 2019 uppgick Adapteo Groups omsättning till 216 miljoner euro. Vi är idag ca 400 anställda, och har vårt huvudkontor i Stockholm och Vanda.

Adapteo AB har försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Västerås, Umeå och Lund samt lager- och underhållsverksamhet i Enköping och Jönköping. Vi är ett 70-tal anställda runt om i Sverige som är engagerade och arbetar tillsammans för att nå våra mål. Vi har en bra sammanhållning och drivs av att göra det lilla extra för Adapteo.

Adapteos kärnvärden ligger till grund för vår verksamhet och vår kultur. Som medarbetare, kund eller annan intressent ska mötet med Adapteo genomsyras av att vi är Proaktiva, Samarbetsvilliga och Engagerade.