junior affärsutvecklare med teknisk bakgrund till infracontrol!

junior affärsutvecklare med teknisk bakgrund till infracontrol!

Vill du vara med och förverkliga en stark vision om att förenkla vardagen och utvecklas tillsammans med ett riktigt spännande företag? Tycker du om att bygga nätverk och göra goda affärer? Här har du chansen att spela en viktig roll i Infracontrols arbete med att göra samhällets infrastruktur mer intelligent och skapa smartare städer. Urvalet i rekryteringsprocessen sker löpande, så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Infracontrols räkning en affärsutvecklare som ska arbeta med att utveckla företagets befintliga och nya kundrelationer. Infracontrols mission är att göra samhällets infrastruktur mer intelligent och på så sätt förenkla och förbättra vardagen för oss alla. Företaget samarbetar idag med en tredjedel av Sveriges kommuner, och har som mål att utvecklas till att samarbeta med samtliga kommuner i landet. I denna tjänst får du möjlighet att vara en viktig del av detta expansionsarbete och dessutom få bidra med mycket egna idéer och initiativ.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Infracontrol. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infracontrols önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som affärsutvecklare på Infracontrol kommer du att samarbeta med andra affärsutvecklare och kundansvariga projektledare för att tillsammans arbeta med att utveckla företagets kundrelationer samt affärsområden. Du kommer i denna tjänst få möjligheten att agera spindeln i nätet och driva egna projekt framåt samt att kunna utveckla och forma din roll framåt.

Du kommer till exempel att:
 • Ha kontakt med och utveckla företagets nuvarande kundrelationer.
 • Genomföra nykundsbearbetning via telefon, webbdemos, besök och möten.
 • Ta fram avtalsförslag och genomföra affärsavslut.
I marknadsföringsdelen ingår det att du självständigt, men i samarbete med andra, driver och genomför marknadsföringsaktiviteter och kampanjer, deltar på seminarier, skriver nyhetsartiklar och inlägg på sociala medier samt hanterar och ansvarar för företagets webbaserade forum www.infracafe.com.

Vi söker dig som
 • Har en examen från universitet eller högskola med teknisk eller IT-inriktning.
 • Har 1-2 års erfarenhet av att arbeta i en koordinerande och relationsbyggande roll.
 • Talar och skriver flytande i svenska.
Det är meriterande om du:

* Har tidigare erfarenhet av marknadsföring och försäljning.

Som person är du initiativtagande, nyfiken, och positiv samt kommer med förslag och sätter igång aktiviteter som gynnar Infracontrol, deras tjänster och deras kunder. Din affärsmässighet gör att du agerar för att skapa affärer och håller dig uppdaterad inom ditt ansvarsområde. Du är självgående inom ditt ansvarsområde och din förmåga till att vara strukturerad gör att du organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Din flexibilitet gör att du enkelt accepterar när förutsättningar förändras och kan snabbt prioritera mellan arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Start: Omgående/enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Fast månadslön
 • Placering: Mölndal, Göteborg
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult, Philip Arcangioli philip.arcangioli@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infracontrols önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infracontrol är en oberoende systemintegratör, specialiserad på IT-lösningar för samhällets infrastruktur. De hjälper till att skapa ett bättre fungerande samhälle med användarvänligare, nyttigare och smartare IT-lösningar.

Med deras speciella intresse för användbarhet ser de till att tekniken utnyttjas för att hjälpa människan istället för tvärtom. Deras systemlösningar bidrar till en mer intelligent infrastruktur som resulterar i höjd säkerhet, minskad miljöbelastning, förbättrad arbetsmiljö och ett bättre utnyttjande av samhällets investeringar.

Infracontrol sysselsätter ca 30 medarbetare och omsätter ca 60 MSEK/år. De har sitt huvudkontor i Mölndal samt lokala kontor i Stockholm, Lissabon och Madrid. Deras kunder utgörs av offentliga verksamheter med ansvar för samhällets infrastruktur inom stat och kommun.