Vill du ta dig an en spännande utmaning som kalibreringstekniker? Se hit!

Vill du ta dig an en spännande utmaning som kalibreringstekniker? Se hit!

RTI Group utvecklar och tillverkar instrument för kontrollmätning av röntgenstrålning inom sjukvården runtom i världen och söker nu en junior medarbetare till tjänsten som kalibreringstekniker. Har du ett allmänt intresse för teknik och i synnerhet gällande elektronik? Gärna, men inte nödvändigtvis, med en teknisk gymnasieutbildning. Ta chansen och sök redan idag! Vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för RTI Groups räkning en kalibreringstekniker. RTI Group levererar produkter som används för kvalitetssäkring av röntgen inom sjukvården runtom i världen. Produkterna är i många avseenden mycket tekniskt avancerade och återkommer med vissa intervaller för omkalibrering och service. RTI Group vill nu utöka sin organistation med en kalibreringstekniker. I rollen som kalibreringstekniker kommer du att ingå i företagets serviceavdelning och arbeta med kalibrering samt reparationer på deras produkter. Tjänsten kommer att inledas med en introduktion av företagets teknik och produkter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RTI Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos RTI Group. Uppdraget är av långsiktig karaktär.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som kalibreringstekniker innefattar arbetsuppgifter som innebär genomförande av testmätningar och kalibrering. Arbetet kommer på sikt även att omfatta kontakt med RTI Groups kunder och återförsäljare i en internationell miljö, vilket gör att din kommunikativa förmåga på både svenska och engelska är en förutsättning för att du ska bli framgångsrik i din roll.

Du kommer till exempel att:
 • Kalibrera i RTI Groups ackrediterade röntgenlaboratorium enligt gällande rutiner
 • Utföra reparationer på produkter som inte fungerar
I tjänsten kan även viss tid tillbringas på produktionsavdelningen vid produktionstoppar.

Vi söker dig som
 • Har en gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning men det är inget krav.
 • Har ett allmänt intresse för teknik och i synnerhet för elektronik.
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av lödning
 • Har erfarenhet från service av tekniska produkter
Tjänsten passar dig som är noggrann och har en känsla för praktiskt arbete. Den första perioden kommer vara en intensiv läroperiod kring tekniken och produkterna och vi ser därför att du är snabblärd och med ett intresse för att lära nytt. Du fungerar bra i en självständig roll samtidigt som du är social och bra på att samarbeta. Vidare är du ansvarstagande då du gärna ser till kundens bästa genom att leverera god service i alla lägen samtidigt som du har god koll på dina egna arbetsuppgifter och processer för att leverera gentemot deadlines.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Mölndal
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på skrivteammailen@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RTI Group hjälper människor att undvika onödig strålning vid röntgenundersökningar genom att utveckla och sälja produkter som används för kvalitetssäkring av röntgen inom sjukvården. De erbjuder innovativa, sofistikerade och användarvänliga produkter, är ledande i branschen och verkar internationellt.