Utvecklingsingenjör till Aros Electronics

Utvecklingsingenjör till Aros Electronics

Brinner du för avancerad teknik och inbyggda system? På Aros Electronics får du möjlighet till precis detta! Just nu söker vi en Utvecklingsingenjör med inriktning på mjukvara i inbyggda system som vill fortsätta resan framåt. Låter det intressant? Tveka inte på att söka redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Utvecklingsingenjör inom inbyggda system med fokus på mjukvara till Aros Electronics AB. Aros utvecklar och optimerar den allra senaste tekniken som bland annat möjliggör hybridisering och elektrifiering av fordon. De har en medveten strategi för sina produkter och är måna om att ständigt utveckla mer energieffektiva tekniker i syfte till att minska skadlig klimatpåverkan. Sedan 2001 ingår de i Van De Wiele koncernen och har sitt huvudkontor i Mölndal. Nu söker de dig som vill fortsätta resan framåt!

Som Utvecklingsingenjör får du möjlighet att ansvara för applikationsutveckling och dess mjukvara i kundspecifika projekt. Du kommer jobba med tillämpningsspecifika funktioner i ett eller flera produktutvecklingsprojekt som baseras på Aros nuvarande produktportfölj.

Tillsammans med ditt tvärfunktionella team driver ni det dagliga arbetet med nyutveckling, optimering, support och test fram till dess att produkten levererar. Om du är nyfiken på ett specifikt område välkomnar Aros dig att bli expert med öppna armar! Det ingår resor inom exempelvis Sverige, Europa och Asien där du t.ex. får möjlighet att konsultera kund och samarbeta med dess utvecklingsteam på plats.

I början kommer du få ta del av ett två veckor långt introduktionsprogram och bli tilldelad en fadder. Vidare erbjuds återkommande kompetensutvecklingsprogram och internkurser med experter för att försäkra din ständiga kunskapsutveckling. Aros präglas av ett högt teknikintresse och en stor portion prestigelöshet där alla hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet. De erbjuder även möjlighet för hobbyverksamhet då de är övertygade om att den allra bästa kompetensutvecklingen drivs av lust och nyfikenhet!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Aros Electronics AB.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • I projektform driva kundspecifik applikationsutveckling
 • Beröra områden som kommunikation, reglerteknik och diagnostik
 • Utveckla, optimera, uppdatera och supportera
Tjänsten passar dig som har ett stort tekniskt intresse och som motiveras av att i samarbete med andra kunna lösa tekniska utmaningar i syfte till att leverera högpresterande system och produkter. Du trivs med ansvar och räds inte för att kunna ifrågasätta dina egna idéer om så behövs.

Vi söker dig som
 • Högskoleingenjörsutbildning inom Mekatronik, Elektro eller liknande
 • Minst 2 års erfarenhet av arbete inom inbyggda system
 • Har erfarenhet av microcontrollers
 • Goda kunskaper i C
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska både verbalt och skriftligt
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av assembler

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Östergårdsgatan 12 i Mölndal
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Aros önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gothenburgrecruitment@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se