Utvecklare till Prioritet Finans

Utvecklare till Prioritet Finans

Skulle du beskriva dig själv som en tekniskt kunnig person med stort intresse för utveckling? Trivs du i en flexibel roll där du får vara en del i att påverka stora delar av organisationen? Vill du kunna arbeta nära dina kollegor, men samtidigt få vara mycket självständig i ditt arbete? Läs vidare nedan, ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en utvecklare med intresse för finansiella tjänster till Prioritet Finans i Mölndal.

Härliga kollegor, högt i tak, ett samarbete över avdelningar och möjlighet till ständig utveckling är en beskrivning som passar in på Prioritet Finans som företag.
Prioritet Finans håller på att introducera ett helt nytt affärssystem för sin inkassoprocess och behöver fortsatt förstärkning i detta arbete där överlämning är ett mål. För detta kommer du få en gedigen introduktion och möjligheten att skugga de som idag arbetar med systemet. Du kommer även få stora möjligheter till internutbildning för att du verkligen ska förstå hela organisationen.

Detta är ett konsultuppdrag, du kommer vara anställd hos Academic Work och arbeta som konsult hos Prioritet Finans. Deras intention är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Rollen kommer till en början innefatta arbete kring företagets nya affärssystem och anpassningar kring detta. Man kommer få stöttning av en kollega som idag sitter med dessa delar och successivt ta över ansvaret. När denna konfigurering är på plats kommer rollen bli en tydligare utvecklarroll där du bland annat kommer få arbeta med kollegor i Lund och se till så versionen på affärssystemet är exakt det samma i hela IT- koncernen inom företaget. Du kommer få sitta i både korta och långa projekt ihop med utvecklarteamet i Lund, där de arbetar mer med kod och system. Du kommer få mycket eget ansvar och därav är det viktigt att du trivs i en självständig roll. Du har nära stöttning av avdelningen, med en nära chef du kan vända dig till för stöttning när det behövs.

Mycket av anpassningarna i affärssystemet är kopplade till verksamhetsprocessen och databasmodellen varför stor del av arbetet görs i en Microsoft SQL Server miljö med SQL, stored procedures och XML. Därför är det mycket viktigt att du har både intresse för och kunskaper inom detta.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom relevant område (tex. systemvetenskap).

Du ska ha tidigare erfarenhet av:
  • C# .Net
  • Javascript
Du har också goda kunskaper i SQL. Du skriver och talar svenska obehindrat då det är det språk som används dagligen i arbetet.

Det är meriterande om du:

* Har tidigare arbetslivserfarenhet eller utbildning inom ekonomi eller juridik.

Vidare är du en problemlösare som trivs i ett självständigt arbete, samtidigt som du är en social lagspelare. Du trivs på en arbetsplats där gemenskap är i fokus och där du hela tiden får chans till utveckling i din arbetsroll. Du skulle beskriva dig själv som driven och ansvarstagande.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prioritet Finans är störst i Sverige på fakturaköp mer än dubbelt så stora som vår närmsta konkurrent. Vi är ett svenskt familjeföretag verksamt inom områden som fakturaköp och inkasso. Utan att vara bank hjälper vi idag fler än 6000 företag med omedelbart kapital för både bibehållna och nya affärer. Årligen väljer fler än 6000 företag att sälja sina fakturor till oss, vilket innebär att vi köper fakturor för över 8 miljarder kronor varje år. Vi är även stjärn- och huvudsponsor till några av våra folkkäraste idrottslag, bland annat IFK Göteborg. Vi vet vad som krävs för att lyckas både på och utanför idrottsplanen.