Sommarjobba i golfbutik

Sommarjobba i golfbutik

Går du i tankarna på att säkra sommarjobbet redan nu? Drömmer du om golfabanan på dagarna samtidigt som du är serviceminded och lösningsorienterad? Varför inte förena nytta med nöje? - Nu söker vi en butiksmedarbetare till nordens största butik för golfbollar. Är detta du? Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en butiksmedarbetare till Out of Bounds i Mölndal på deltid under våren och heltid under sommaren. Fram till sommaren kommer du arbeta efter behov under helger.

Out of Bounds har både lager och butik i samma byggnad och är Nordens största butik när det kommer till golfbollar. På kontoret sitter idag sex personer.

Här får du bli en del av en platt organisation där beslutsvägarna är korta. Kollegorna har en god sammanhållning och det som förenar dem är deras golfintresse. Här får du möjlighet till att lära dig mer om golf samt utbyta erfarenheter och kunskap med kunniga kollegor i branschen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Out of Bounds.

Arbetsuppgifter

Som butiksmedarbetare kommer du arbeta i butiken och främsta fokus är att öka företagets försäljning i den fysiska butiken. Rollen är flexibel och arbetsuppgifterna kan komma att variera från dag till dag. Du kommer att få en gedigen introduktion av din närmsta chef inför din första period i butiken.

Du kommer till exempel att:
 • Ge rådgivning och beskrivning av butikens produkter.
 • Kassa- och orderhantering.
 • Support över telefon och chatt.
Tjänsten passar dig som studerar och är på jakt efter ett extrajobb för att kunna dryga ut studentkassan. Du prioriterar att hamna i ett team där ni har kul tillsammans på jobbet samtidigt som ni ska kunna erbjuda högsta möjliga service till butikens kunder.

Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning med minst sex månader kvar på dina studier.
 • Är tillgänglig på helger under våren samt heltid under sommaren (juni-augusti).
 • Har dokumenterad erfarenhet av att jobba i butik.
 • Har ett stort intresse av golf, för att på så sätt kunna ge optimal service till butikens kunder. Detta vill vi ska framgå i din ansökan.
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska då detta krävs för att kunna utföra det dagliga arbetet.
Som person är du serviceinriktad och brinner för att kunna ge bästa möjliga service till kunder. Vidare är du är flexibel och kan hantera arbetsuppgifter parallellt och prioritera vad som är viktigast. Avslutningsvis är du strukturerad och har en fallenhet för att kunna planera din arbetsdag på ett effektivt sätt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid efter behov under våren (helger), heltid juni-augusti
 • Placering: Göteborg, Mölndal
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Out Of Bounds är Nordens största butik för golfbollar. Verksamheten startades som en näthandelsbutik och blev snabbt en ledande aktör inom återvinning av golfbollar. Successivt har en fysisk butik växt fram, där kunderna får hjälp av vår kunniga personal med att hitta golfbollar och golfutrustning som passar just dem.