Sommarjobb som kundtjänstmedarbetare hos anticimex

Sommarjobb som kundtjänstmedarbetare hos anticimex

Stämningen på Anticimex kontor i Mölndal är väldigt familjär och öppen. De bryr sig om sina medarbetare och sätter stort värde i att alla ska trivas på jobbet. Vi har hjälpt Anticimex med personal under snart två år och alla våra konsulter har trivts otroligt bra med att arbeta hos just Anticimex. De känner sig sedda och uppskattade och känner att de utvecklats och fått med sig många nya lärdomar. Om du gillar att arbeta med problemlösning och i ett högt tempo med härliga kollegor så kan detta vara sommarjobbet för just dig. Start för uppdraget är i juli och det sträcker sig till mitten av augusti.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Anticimex räkning tre studenter för sommarjobb som kundtjänstmedarbetare till Anticimex kontor i Mölndal. Som kundtjänstmedarbetare kommer du fungera som Anticimex ansikte utåt mot både befintliga och potentiellt nya kunder med telefon som främsta verktyg. Du kommer få utlopp för dina administrativa färdigheter och ge bästa tänkbara service som överträffar kundens förväntningar. Arbetstiderna kommer vara måndag fredag 9 13, så det passar perfekt för dig som gillar lite sovmorgon och som vill hänga i Slottskogen hela eftermiddagarna!

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du till exempel att:
  • Ta emot inkommande samtal.
  • Skapa och registrera arbetsordrar.
  • Koordinera och planera bokningar med servicetekniker.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Anticimex. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till mitten av augusti. Det finns möjlighet att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Vi söker dig som
  • Tidigare har arbetat inom kundtjänst, sälj eller liknande
  • Har erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll
  • Har en god kommunikativ förmåga samt goda kunskaper i svenska och engelska, detta då du kommer att hantera kundkontakter på båda språken
Som person är du ansvarstagande och tycker att god service är otroligt viktig. Du gillar att arbeta i högt tempo och löser de problem du ställs inför. Du är mån om att skapa goda relationer med kunder och gör det lilla extra för att de ska vara nöjda. Vidare är du en glad och positiv person som sprider energi runtomkring dig. Det är även viktigt att du kan vara tydlig och bestämd när det gäller och har förmågan att anpassa din kommunikation till den du pratar med. För att trivas i rollen bör du trivas i kontorsmiljö och att ha telefon och dator som arbetsredskap. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörs- företag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential. Hos oss är alla lika värda. Vi tror på frihet att ta ansvar och mycket av vår utveckling drivs därför av medarbetare på våra kontor. Vill du påverka kommer du att få möjlighet, det lovar vi dig. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund. I Sverige är vi omkring 1400 medarbetare på ca 30 kontor mellan Piteå i norr och Ystad i söder, huvudkontor i Stockholm.