Skaderådgivare på deltid sökes till If-koncernen!

Skaderådgivare på deltid sökes till If-koncernen!

Söker du ett meriterande arbete på 30-35 % och vill arbeta med Nordens tryggaste rådgivning? Vill du arbeta på ett bolag med högt i tak, en framåtsträvande kultur samt en kreativ och utvecklingsfokuserad miljö? På if erbjuds du en möjlighet att tillsammans med härliga kollegor arbeta som rådgivare för ifs kunder. Arbetstiderna är förlagda utanför kontorstid vilket underlättar för dig som student eller som har annat deltidsarbete. Urval sker löpande, sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

If söker nu tre stycken skaderådgivare till sin 24/7 verksamhet till sitt kontor som inom kort kommer att ligga i Mölndal. Du kommer tillhöra ett härligt team med kollegor som har nära till skratt och som gärna umgås även utanför arbetet. På avdelningen arbetar idag flera team som besvarar samtal från Ifs kunder i Sverige och Norge.

Vi rekryterar dig som har möjlighet att arbeta deltid om cirka 30-35 procent. Arbetet kommer främst vara förlagt kvällar samt helger vilket passar perfekt för dig som studerar eller har ett annat deltidsarbete och som söker meriterande erfarenheter inom försäkringsbranschen!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ifs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas direkt av Nordic Assistance AB, en del av If-koncernen.

Arbetsuppgifter

I din roll som rådgivare kommer du besvara och hantera telefonsamtal från kunder som till exempel behöver anmäla skada eller behöver hjälp med ett pågående skadeärende. Du kommer besvara samtal från Sverige och/eller Norge och du kommer hjälpa dina kunder att registrera deras skada samt vid behov hjälpa dina kunder med deras akuta skadesituation. Det kommer även finnas möjlighet för rätt personer att utveckla specialistområden.

Du erbjuds en organisation som aktivt arbetar med att utveckla sin verksamhet med syfte att ha en så effektiv och kundorienterad process som möjligt. Du kommer därför ha verktyg att som rådgivare ge dina kunder bästa möjliga kundupplevelse genom hela sin kundresa.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av serviceinriktade tjänster, gärna från ett kundcenter eller larmcentral
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Det är meriterande om du även talar andra nordiska språk. Har du erfarenhet eller kunskap om försäkring alternativt är teknik- och bilintresserad är även detta meriterande.

Vi söker dig som vill överträffa kundens förväntningar oavsett behov och trivs med varierande uppgifter. Många av de människor du kommer i kontakt med är bekymrade eftersom deras liv har förändrats eller de upplevt något dramatiskt. Därför är det viktigt att du är bra på att lyssna samt förmedla känsla av trygghet, och att du kan behålla lugnet även i pressade situationer. Du brinner för förstklassig service och vill arbeta med kundorienterad problemlösning. Vidare ser vi även att du är självgående och har ett flexibelt förhållningssätt för att axla rollen på bästa sätt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid 30-35 procent. Tidsbegränsad fram till efter sommaren 2019
  • Placering: Göteborg.
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Emma Alkner, recruitmentgothenburg@academicwork.se
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

If är Nordens ledande skadeförsäkringsbolag med cirka 3,6 miljoner kunder och omkring 6 800 anställda. If har omkring anställda 6 700 i Norden, varav 2 200 i Sverige. Bolaget If, som vi känner det idag, bildades 1999 genom ett samgående av svenska Skandias och norska Storebrands skadeförsäkringsverksamheter. Syftet var att etablera det ledande skadeförsäkringsbolaget i Norden.

Rätt och hög kompetens är en framgångsfaktor i den mycket kunskapsintensiva försäkringsbranschen. Vi arbetar ständigt för att ligga i framkant och ha de bästa möjligheterna till kompetensutveckling. På så sätt kan var och en av våra medarbetare nå bästa möjliga personliga prestation.