Serviceminded butiksmedarbetare till konradssons kakel!

Serviceminded butiksmedarbetare till konradssons kakel!

Är du en engagerad person som brinner för att arbeta med service? Har du dessutom en förmåga att vara kommunikativ och tycker om siffror? Är du en student och letar efter jobb på deltid? Då kan detta vara jobbet för dig! Just nu söker vi en buktiksmedarbetare för ett vikariat från och med 13:e augusti. Läs mer om tjänsten nedan och ansök idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Konradssons kakels räkning en butiksmedarbetare till deras butik i Mölndal. Som butiksmedarbetare hos Konradssons kakel är du deras ansikte utåt och arbetar för att tillgodose kundernas önskemål vad gäller val av keramik, kakel, klinker och tillbehör.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Som konsult på Academic Work erbjuds du:

Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ta emot kunder, vara behjälplig att välja ut material och tillsammans med kunden komma fram till den bästa lösningen för just deras behov. Utöver detta ingår det också i dina arbetsuppgifter att;
 • Sälja kakel, klinker och tillbehör
 • Hantera orders
 • Beställa varor från huvudlagret
 • Hantera kassan
Du kommer att arbeta på deltid med varierande schema. Under udda veckor är schemat följande;
Tisdag: 15:00 18:00
Torsdag: 15:00-18:00
Lördag: 10:00 15:00

Under jämna veckor är schemat följande;
Tisdag: 15:00 18:00
Torsdag: 15:00-18:00
Lördag: ledig

Vi söker dig som
 • Brinner för sälj och har tidigare erfarenhet inom området
 • Har arbetat inom service och har god serviceförmåga
 • Både talar och skriver obehindrat på svenska
Det är meriterande om du

* Har renoverat själv och känner dig bekväm i miljön kring renovering

Som person är relationsskapande och kommunikativ. Du vill alltid ge bästa möjliga service och har ett genuint intresse av att förstå kundens behov. Du är engagerad och tycker om att lära dig nya saker. Vidare gillar du att ränka och tycker att det är allmänt roligt med siffror samt att utföra olika beräkningar.

Övrig information
 • Start: 13:e Augusti 2018 - Maj 2019.
 • Omfattning: Deltid (se schema ovan)
 • Placering: Mölndal
 • Rekryteringsansvarig: Imran Waheed, imran.waheed@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Konradssons kakels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konradssons kakels fascination för kakel upphör aldrig. Ett bränt, hårt material, men ändå så levande, varmt, vackert och fullt av stämning.

Det de kanske brinner för allra mest är själva mötet med dig som kund. Olika behov, tycke och smak, gör att ingen arbetsdag blir den andra lik och inget badrum, kök eller uteplats heller. Att de kan luta oss mot närmare 50 års erfarenhet och branschens bredaste lagerförda sortiment, gör att de kan möta alla behov och förverkliga drömmar, utan att kompromissa. Hela världen är deras arbetsfält. Det är så de arbetar på Konradssons. De försöker inte kopiera en fulländad italiensk kakelplatta, de importerar den. De tar in hela världen, till ett och samma ställe.