Servertekniker inom lagringsbranschen!

Servertekniker inom lagringsbranschen!

Nu söker vi dig som är tekniskt lagd och har intresse att jobba med drift, servrar och lagringstjänster. I rollen som Servertekniker erbjuds du en arbetsplats med högt i tak och som lägger stor vikt vid utveckling och kvalitét gentemot medarbetare och kunder.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Servertekniker inom lagringsbranschen. Du kommer att ingå i ett team bestående av erfarna kollegor, som också stöttar dig vid uppdragsstart. Din placering är in house på kontoret i Mölndal.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är på heltid och kommer fortlöpa sex månader med goda möjligheter till förläning och/eller överrekrytering.

Arbetsuppgifter

Som Servertekniker kommer du att arbeta med IT-infrastruktur. Du kommer att arbeta på driftsidan med bland annat servrar, lagring, back up samt molntjänster. Din uppgift är att arbeta proaktivt, hitta eventuella risker och förebygga dessa. Viss kundkontakt kan även förekomma, då du agerar support.

Vi söker dig som
 • Har arbetat med något liknande tidigare
 • Besitter ett stort intresse för IT/teknik, automation och lagring
 • Har grundläggande kunskaper i Linux och Windows operativsystem
 • Skriver och pratar svenska obehindrat
 • Har körkort B
Det är meriterande om du har kunskaper i PowerShell, kubernetes, script eller Python.

Som person är du driven, lättlärd och tar ansvar för ditt arbete. Du arbetar effektivt samtidigt som du inte tummar på kvaliteten. Du har ett strategiskt arbetssätt där du ser helheten i de beslut du fattar. Vidare trivs du att samarbeta med kollegor och serva kunder.

Övrig information
 • Start: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, löpande
 • Placering: Göteborg, Mölndal
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)