Projektledare till Midroc Automation

Projektledare till Midroc Automation

Midroc Automation växer och därför öppnar det sig ytterligare en projektledartjänst på deras kontor i Mölndal. Arbetar du idag med tekniska projekt och går i tankarna på ny utmaning kanske detta är öppningen du väntat på. Midroc erbjuder spännande projekt i kombination med fokus på välmående och att ha kul på jobbet. Läs vidare och sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en projektledare till Midroc Automation i Mölndal. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Midroc Automation.

Midroc Automation är ett av Sveriges ledande automationsföretag som verkar i alla industribranscher, från traditionell basindustri till infrastruktur. Det spelar ingen roll om deras kunder bygger motorvägsnät, tunnlar eller bilar, raffinerar råolja, gräver guld, rostar kaffe eller producerar energi. Överallt där industriproduktion trimmas, effektiviseras och utvecklas har Midroc Automation en naturlig och viktig roll att spela.

Arbetsuppgifter

Det finns få leverantörer i världen som får förtroendet att hantera omfattande automationslösningar i stora komplexa projekt, Midroc Automation är en av dem. Med stor projektförmåga tar de helhetsansvar för system, el och kraft samt mekanik och montage där du kommer att vara en nyckelspelare i utförandet. Det tekniska fokuset i denna tjänsten ligger främst i styrsystem och automation.

Som projektledare på Midroc kommer du att arbeta tillsammans med konstruktörer, programmerare och kunder i både stora och mindre projekt i Göteborgsregionen. Du är ansvarig för är att driva projekten från projektstart till kundövertagande och ditt mål är att leverera en produkt som dina kunder är nöjda med. Nöjda kunder är nämligen det som gör att Midroc idag inte aktivt behöver sälja projekt utan främst arbetar efter förfrågningar.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för att driva projekten med fokus på lönsamhet och att motivera och engagera projektmedarbetare
 • Arbeta med anbudsförfarande, projektplanering, koordinering och projektuppföljning
 • Säkerställa korrekt rapportering
 • Hantera kontrakt och genomföra inköp av underleverantörer och kritiskt material
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av teknisk projektledning och nu vill utvecklas på ett bolag där du snabbt får ett stort inflytande.

Vi söker dig som
 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område
 • Besitter erfarenhet av teknisk projektledning där du har ansvarat för både teknisk och ekonomisk framgång
 • Drivs av affären men har lätt att förstå tekniken (el/automation/industri)
Det är meriterande om du:
 • Har varit med och sålt in projekt samt varit med i upphandlingar av underentreprenörer.
 • Har erfarenhet av affärsjuridik och kontraktsförfarande.
Som person gillar du ordning och reda och är strukturerad i ditt arbetssätt, vilket leder till att du håller deadlines och följer upp de beslut som har fattats. Du tar initiativ, gillar att skapa system och arbetssätt som leder till effektivitet och enkla lösningar för dig själv och andra. Du triggas av att skapa affärer som gynnar både dina kunder och din egna organisation och är intresserad av att hålla dig uppdaterad inom ditt ansvarsområde för att bidra till affärsutveckling. Slutligen är du en person som sprider energi runt dig och ser till att du har kul på jobbet tillsammans med dina kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående eller med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Månadslön enligt kollektivavtal och ersättning för övertid
 • Placering: Mölndal
 • Kontaktuppgifter: Josefine Skagert, 031-352 33 61
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Midrocs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Automation
tror på utveckling, utbildning och mångfald. De ser också att deras medarbetare är deras i särklass viktigaste resurs. Av den anledningen har Midroc en egen affärsskola, Midroc Business School. De arbetar aktivt med en utvecklingsprocess för varje enskild medarbetare. Midroc är ett av Karriärföretagen 2017, finns på topp 100-listan när Sveriges högskoleingenjörer väljer sina drömarbetsgivare och på 3:e plats på listan för Sveriges Bästa Arbetsgivare.