Projektledare/produktutvecklare till Brigo i Mölndal

Projektledare/produktutvecklare till Brigo i Mölndal

Är du en fena på att planera, driva projekt och se till att saker händer? Vill du ha högt i tak och roligt på jobbet? Vi på Brigo söker nu en medarbetare som ska jobba med projektledning och utvecklingsuppdrag där du erbjuds arbete i en kreativ och dynamisk miljö. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Brigo är ett tjänsteföretag som levererar kundunika produkter och koncept inom olika produktområden, såsom demonstrations- och marknadsföringsmaterial samt kundanpassade textilprodukter och möbler för både inomhus och utomhusmiljö. Skillnaden mellan oss på Brigo och traditionella underleverantörer är att vi alltid har produkt- och kundfokus och utifrån detta väljer den tillverkningsprocess och det produktflöde som passar bäst i varje enskilt fall. Det gör att vi kan leverera bredare produktlösningar, som spänner över flera teknikområden och som skapar större nytta och flexibilitet för kunden.

Vi erbjuder dig ett utmanande och inspirerande arbete. Du kommer att arbeta i en miljö där du blir en viktig del av gruppen, i ett företag där din insats syns och påverkar. Vi som arbetar här tycker att det är en utmanande och inspirerande arbetsplats, där vi är lika viktiga som kunderna. På Brigo har vi flextid, friskvårdsbidrag, kollektivavtal och sitter dessutom i fräscha lokaler ute i Mölndal.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Brigo.

Arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare/produktutvecklare är ditt uppdrag att driva utvecklingsprojekt. Vi arbetar med korta veckovisa avstämningar för att styra och följa upp projektaktiviteterna och projekten bedrivs i tätt samarbete med kollegor, kunder och leverantörer.

I arbetsuppgifterna ingår att inventera krav, behov och önskemål gällande nya produkter och produktflöden samt utifrån detta ta fram en projektplan som du sedan följer och underhåller när projektet drivs framåt. Du tar även fram kalkyler som underlag till offerter, gör riskanalyser och tar fram produktblad. Vid behov av mer omfattande ritningsarbete eller framtagning av tryckunderlag görs det i samarbete med tjänsteleverantörer.

I utvecklingsprojekten bidrar du till att tidigt ta fram många olika lösningar och idéer som dokumenteras och utvärderas tillsammans med utvecklingsteamet, projektgruppen och kunden.

Du kommer arbeta i ett team tillsammans med andra Projektledare/produktutvecklare där vi hjälps åt med att driva projekten och utvecklingen framåt. Våra sälj-, kund- och produktionsteam bidrar självklart också i utvecklingsarbetet och målsättningen är att projekten landar hos våra kund- och produktionsteam när det närmar sig leverans.

Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial teknisk utbildning och/eller studerat design/formgivning, materiallära, konstruktion och olika tillverkningstekniker.
 • Har vana av arbete i Office-paketet och affärssystem (Brigo använder idag Jeeves)
 • Grundläggande ritningskunskaper
 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Följande är meriterande:
 • Arbetslivserfarenhet av att driva eller vara delaktig i projekt inom produktutveckling, inköp, logistik eller produktionsteknik
 • Erfarenhet av CAD-arbete och/eller designarbete
 • Arbetslivserfarenhet med textil, möbler eller inredning
Som person är du nyfiken, kreativ och innovativ. Du tar egna initiativ, har driv, är designmedveten och ifrågasättande. Du är även problemlösningsorienterad och organisatorisk. Du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl och tydligt i text och bild, har öga för form men också känsla för vad som är praktiskt genomförbart, med tanke på tillverkning, ekonomi och hållbarhet.

I vissa fall behöver du gå utanför dina egna och företagets kunskapsområden och då känna dig bekväm med att lokalisera de områden där vi behöver fylla på med kompetens och kunskap samt hitta vägar för att göra detta (orädd). Du känner ansvarstagande för ditt eget arbete och jobbar lika bra självständigt som i team med andra. Du trivs med att arbeta med flera uppgifter parallellt och kan hantera förändringar.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, Tillsvidare
 • Arbetstider: Kontorstider med möjlighet till flex
 • Placering: Kryptongatan 20, Mölndal
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Brigos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Brigo här!