Montör till LUE Engineering

Montör till LUE Engineering

Hur fungerar egentligen 3D-printing och hur löder man kretskort? Som montör på LUE Engineering är det precis det här du får jobba med. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

LUE Engineering grundades utifrån ett brinnande tekniskt intresse och startade 2004 i ett garage. Sedan dess har de vuxit till att bli 6 personer och omsätta 10 miljoner. På kontoret finns konstruktörer och montörer vilka alla hjälps åt där det behövs. LUE Engineering arbetar med en mängd stora intressanta kunder där de med sin expertis bland annat är aktiva inom medtech- och automotivebranschen.

De startar sina måndagar med ett veckomöte där man gemensamt går igenom kommande arbetsvecka, uppföljning på vad som har gjorts samt vad som behöver göras/ prioriteras framåt. En vanlig arbetsdag kan börja med en kopp kaffe och prata ihop sig med sina kollegor för att därefter sätta igång med de arbetsuppgifter som man själv har planerat. LUE Engineering tror på frihet under ansvar och en stor portion lagkänsla.

Arbetsuppgifter
 • Montera finmekanik
 • Lödning
 • Lackering, slipning och puts
Vi söker dig som
 • Avklarad gymnasial utbildning, gärna teknisk inriktning
 • Obehindrad kunskap i svenska och engelska
 • Besitter ett genuint tekniskt intresse
 • B-körkort
Det är meriterande om du:

* Har tidigare erfarenhet som montör

Som person är du:

Du är uppmärksam på detaljer i arbetet och ser till att man arbetar kontinuerligt enligt dessa samt följer upp ditt arbete över tid för att inte lämna något åt slumpen. Du samlar in information och identifierar resurser för att lösa uppgifter samt bryter ned problem för att förstå långsiktiga konsekvenser. Vidare kan du självständigt arbeta utan i förväg fastställda rutiner eller vägledning samt välja arbetsmetod eller fatta nödvändiga beslut för att driva ditt arbete framåt. Slutligen kan du snabbt och enkelt acceptera nya arbetsuppgifter och anpassa dig till nya omständigheter utan att resultatet påverkas negativt.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt Ö.K.
 • Omfattning: Heltid, tillsvdidare med eventuell 6 månaders provanställning
 • Placering: Varpetvägen 12, Lindome
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och LUE Engineerings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lär mer om LUE Engineering