Laboratorieingenjör - Driven by passion

Laboratorieingenjör - Driven by passion

Driven by passion. Om du drivs av syfte och vill göra en god gärning är vår kund företaget för dig. Varje dag hjälper vår kunds produkter människor som lider av urinretention eller kronisk förstoppning. Nu behöver de hjälp av en junior Laboratorieingenjör för att säkerställa fortsatt utveckling och produktion av livsviktiga hjälpmedel! Sök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Laboratorieingenjör till vår kund inom medtech-branschen. Vår kund har sitt huvudkontor i Mölndal och är en global leverantör som är ledande inom innovativa medicintekniska produkter.

Som Laboratorieingenjör erbjuds du möjlighet att jobba i labbet, skriva rapporter och dokumentera de olika produkterna inom R&D funktionen. Är du intresserad av en analytisk roll men vill ha utrymme att bolla idéer och tankar med kollegor samt ifrågasätta processerna utifrån att vilja förbättra effektivitet och kvalité? Är du dessutom nyfiken och kreativ i ditt sätt att handskas med problemlösning? Om du känner igen dig så är du varmt välkommen att söka!

Så här kommenterar en av de anställda upplevelsen idag det är en väldigt hjälpsam organisation där man har möjlighet att påverka sina arbetsuppgifter. Som ett litet företag i det stora.

Du kommer jobba i fina lokaler ihop med ett prestigelöst team där du får god upplärning i början. Ni går tillsammans igenom metoder, standarder och allmänna regler i labbet samt att du får en mentor som följer dig de första veckorna. Vår kund har hög miljömedvetenhet och arbetar för att ständigt minska negativ miljöpåverkan. De har scrum-genomgångar två gånger i veckan där de följer upp aktuella projekt och du har dessutom möjlighet att på sikt kunna påverka dina arbetsuppgifter i riktning mot dina intresseområden.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Ägna en del tid åt provning och test i labb
 • Stämma av och ifrågasätta avvikande testresultat
 • Rapportera och dokumentera testresultat
 • Vara med i utvecklingen av nya produkter samt kvalitetstesta och vidareutveckla befintliga produkter
Vi söker dig som
 • Högskoleingenjörsexamen inom kemi
 • Har intresse för labb, dokumentation, testresultat och rapportering
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du

* Har skrivit examensarbete som behandlar laborationer, dokumentering och testning/ provning

Som person är du social, analytisk och proaktiv. Detta för att kunna bidra med energi i arbetsgruppen, vara noggrann i arbetet som du utför och initiativtagande då vår kund kontinuerligt vill utveckla sina produkter och arbetssätt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse eventuellt 1 september som senast
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Timbaserad månadslön enligt Bemanningsbranschens avtal
 • Placering: Mölndal
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork