Kvalitetstekniker med intresse för medicinteknik

Kvalitetstekniker med intresse för medicinteknik

Nu öppnar sig en spännande möjlighet för dig som är intresserad av medicinteknik! Metenova är med sin unikt patenterade teknik för tillverkning av mediciner världsledande inom läkemedelsindustrin. Nu söker de dig som har tidigare erfarenhet av kvalitetsärenden och som vill axla en ny arbetsroll där du får skapa både struktur och riktlinjer för processer. Tveka inte på att söka redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Metenovas räkning en Kvalitetstekniker till deras kontor i Mölndal. Med de största kunderna i branschen som bland annat Astra Zeneca och Pfizer har Metenova utvecklat patenterade och marknadsledande lösningar inom blandning och konfiguration av medicin. Företagets vision är att fortsatt driva den tekniska utvecklingen och sedan 2009 har de haft kontinuerligt tillväxt och ökad omsättning.

Nedan kan du se ett exempel på en av Metenovas produkter och dess användningsområde:

I dagsläget är de ca 17 medarbetare vilka alla är hjälpsamma och drivs av att kunna förse läkemedelsbranschen med de bästa produkterna. Kontoret rymmer både laboratorium och lager vilket ger dig en tydlig inblick i hur produkterna testas och levereras till kund. Rollen som Kvalitetstekniker är ny, i och med Metenovas expansion, vilket ger dig möjlighet att kunna påverka och driva arbetsrollens utformning.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Metenova.

Arbetsuppgifter

Som Kvalitetstekniker ansvarar du för att produkternas kvalitet efterlevs. Du kommer arbeta med Metenovas mixers och produkter inom Medical Devices som är engångsartiklar. Ett av fokusområdena är hygien, där du säkerställer att det inte förekommer bakterier eller partiklar genom testmetoden GMP (Good Manufacturing Practice). Du kommer också hantera kundfrågor, besiktning, reklamation, bevaka instruktioner och rutiner samt utföra kvalitetskontroller.

Du kommer till exempel att:
 • Skapa instruktioner och rutiner
 • Granska olika arbetsmoment i syfte att optimera processer
 • Samarbeta med- och besöka underleverantörer för att säkerställa att instruktioner, rutiner och kvalitén efterlevs
 • Övervaka och stödja olika funktioner för att säkerställa produkternas kvalité
Vi söker dig som
 • Högskoleingenjörsexamen med inriktning kvalité eller maskinkonstruktion alternativt några års arbetslivserfarenhet inom kvalité eller som Kvalitetstekniker
 • Är genuint intresserad och drivs av kvalitetsfrågor
 • Talar och skriver obehindrat på engelska då du arbetar på internationell nivå
Meriterande
 • Tidigare arbetat med och förstår ISO (International Organization for Standardization)
 • Har utfört liknande arbetsuppgifter i en liknande bransch
För rollen som Kvalitetstekniker värdesätter vi personliga egenskaper som noggrannhet, självgående, initiativtagande och samarbetsförmåga. Du är mån om att genomgående granska ditt och andras arbete i syfte att leverera hög kvalitet. Du kommer på egen hand driva ärenden, ge förslag och fatta beslut utifrån kvalitetssäkring och tidsplaner. Vidare är du relationsskapande och har lätt för att samarbeta med andra då rollen som Kvalitetstekniker utgör en central del av verksamheten.

Övrig information
 • START: Omgående eller enligt överenskommelse
 • OMFATTNING: Heltid, tillsvidare
 • ARBETSTIDER: Kontorstider med flex
 • LÖN: Enligt överenskommelse
 • PLACERING: Mölndal, Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Metenovas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgotheburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Metenova!