Kundtjänstmedarbetare sökes till Kingspan över sommaren!

Kundtjänstmedarbetare sökes till Kingspan över sommaren!

Vill du arbeta administrativt men samtidigt varierat? Är du nyfiken och noggrann? Vill du samtidigt vara en del av ett globalt företag med en familjär känsla? Då bör du läsa vidare! Ansök redan idag - vi tillämpar löpande urval

Information om uppdraget

Academic Work söker en kundservicemedarbetare till Kingspan.

Kingspan Group är en ledande producent av konkurrenskraftiga produkter och system till byggindustrin. Kingspan är välkänt i hela byggbranschen för sin förmåga till innovation, design, kvalitet och teknisk kompetens. Kingspan Group har en tydlig miljöprofil och har produktion och distribution i stora delar av världen. Gruppen producerar bland annat sandwichpaneler, isoleringsskivor och installationsgolv. Kingspan Insulation är marknadsledande producent av högeffektiva isoleringsmaterial. Deras kontor är beläget i stora lokaler i Mölndal och är en arbetsplats där fokus på goda samarbeten och relationer står i fokus. På kontoret arbetar i dagsläget tio personer varav fyra utav dessa arbetar med kundservice. Du kommer således att få en gedigen stöttning under inledningen av tjänsten för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling. Stöttningen inkluderar utbildning under flertalet dagar samt att få konkret upplärning av medarbetare som arbetar inom området.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kingspan. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till slutet av augusti. Det finns också möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet och att behovet finns.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du ha ett brett ansvar från kundförfrågningar och fakturering till lagerstyrning. Tjänsten kommer även rikta sig åt den norska marknaden.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot kundförfrågningar och beställningar
 • Hantera nya och befintliga ordrar samt fakturor
 • Vara delaktig i lagerstyrningen, där beställningar och hantering av lagersaldo ingår
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en bred roll och ser varierade arbetsuppgifter som något positivt. Du trivs med att arbeta relationsskapande då du har många kontaktytor både internt och externt.

Vi söker dig som
 • Har en avklarad gymnasieexamen
 • Har möjlighet att börja arbeta heltid omgående, fram till slutet av augusti
 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal samt skrift, då båda språken förekommer i arbetet
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet av kundservice
 • Har arbetat i Excel, SAP eller Visma
 • Har god förståelse för det norska språket
Som person är du utåtriktat och nyfiken på att lära dig. Du trivs att använda din kommunikativa och sociala förmåga då du kommer ha mycket kontaktytor. Du är även noggrann och strukturerad som person, vilket är av vikt i alla de arbetsområden som inkluderas i tjänsten.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Mölndal
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kingspans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kingspan är en ledande producent av en mängd konkurrenskraftiga produkter till byggindustrin. Det är ett välkänt företag som karaktäriseras för sin förmåga till innovation, design, kvalitet och teknisk kompetens.