Junior säljkoordinator till Mölndal Energi

Junior säljkoordinator till Mölndal Energi

Är du en driven person som engageras för utvecklingen för ett hållbart samhälle? Har du dessutom ett gott affärssinne och trivs med mycket kundkontakt? Då kan det vara sig vi söker. Mölndal Energi söker nu en engagerad innesäljare som vill vara med och expandera deras kundbas!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Mölndal Energis räkning en ny innesäljare på heltid med omgående start. Arbetstiderna för tjänsten är kontorstider, måndag till fredag med arbetstider som följer ett fast veckoschema.

I tjänsten kommer du att ingå i ett team som fokuserar på att expandera Mölndal Energis kundbas. Detta innebär att säljavdelning parallellt skaffar fler kunder samtidigt som lojalitetsdrivande åtgärder sätts in för att bättre synliggöra de långsiktiga fördelar som kommer av Mölndal Energi som elleverantör.

Här får du bli en del av en stabil arbetsplats och en seriös aktör på elmarknaden. Du blir dessutom en del av ett team med kompetenta kollegor som är experter inom sitt område. Vidare finns det goda utvecklingsmöjligheter att växa internt och ta sig an nya roller inom andra team.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Mölndal Energi.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare för TM Privat-teamet på avdelningen Privatmarknad kommer ditt dagliga arbete till stor del bestå av försäljning över telefon med både kalla och varma samtal. Du kommer att få en upplärning av din teamleader under första tiden på ditt arbete för att ges bästa möjliga förutsättningar för ditt arbete.

Du kommer exempelvis att:
 • Arbeta operativt via telefon med högt fokus på upprätthållandet av aktivitetsnivå
 • Arbeta strategiskt med utvecklingen av försäljningen
 • Hjälpa kunder förstå elmarknaden och finna bästa lösningen för kunden
Tjänsten passar dig som har goda kommunikativa förmågor och trivs att arbeta resultatorienterat. Har du ett miljöintresse så passar detta jobbet dig väl då du kommer arbeta med ett företag som har en starkt miljöprofil och exemplvis endast arbetar med förnybar el.

Vi söker dig som
 • Har minimum 1 års erfarenhet av försäljning
 • Har erfarenhet av arbete med telefon som främsta arbetsverktyg
 • Kan kommunicera obehindrat på Svenska då dialog mot kund kommer att användas på detta språk
Det är meriterande om du:
 • Har dokumenterat goda resultat från uppsökande försäljning
 • Har ett stort miljöintresse
 • Drivs av att prestera och arbeta utefter uppsatta mål
Som person är du affärsdriven, handlingskraftig och strukturerad men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Du räds inte att föra fram din vilja och tro på din sak. Utöver detta bör du ha ett gediget intresse och lyhördhet för förståelsen av kundernas behov och en vilja att presentera värdet av olika affärsalternativ samt driva förändring. Avslutningsvis tar du stort eget ansvar, både är det kommer till egna mål men också med att bidra med positiv energi till teamet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Lön: Grundlön + provision
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Mölndal
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mölndal Energi består av två bolag - Mölndal Energi AB och dess dotterbolag Mölndal Energi Nät AB. Ägare är Kvarnfallet Mölndal AB, som är ett av Mölndals stad helägt aktiebolag. Mölndal Energi erbjuder el, fjärrvärme och energitjänster till privatpersoner och företag. Inom Mölndals tätort och Pixbo driver bolagets elnätsverksamhet. Läs mer om företaget på deras hemsida.