Junior konstruktör till Midroc Automation!

Junior konstruktör till Midroc Automation!

Vill du arbeta på ett snabbt växande och innovativt företag? Vi söker dig som har bakgrund inom el och trivs att arbeta i CAD. Som konstruktör på Midroc får du vara delaktig i hela kedjan i ett projekt, från konstruktion till idrifttagning. Låter det spännande? Sök idag! Vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en konstruktör till Midroc Automation i Göteborg. Midroc agerar över flera olika branscher inom olika områden, bland annat el och automation. Arbetet sker både som konsultuppdrag ute hos kund samt med egna projekt. Oavsett projekt kommer du få stor insikt i hela processen, där du är med från start till mål. Midroc som företag erbjuder stort stöd och karriärmöjligheter till sina anställda och tjänsten kommer att inledas med en introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom företaget. Midrocs kontor är placerat i Mölndal, där det i dagsläget arbetar cirka 50 medarbetare inom roller som bland annat projektledare, konstruktör och automationsingenjör.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Midroc. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst sex månader framåt i tiden. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Anställningen inleds med att arbeta ute hos kund i ett nära samarbete på en avdelning med sex andra Midroc-kollegor. Du kommer att tilldelas en mentor som kommer att vara behjälplig med frågor och funderingar din första tid. Som konstruktör kommer du arbeta brett med hela kedjan i projektet. Tjänstens fokus ligger på konstruktion av el- och automationsutrustning.

Du kommer till exempel att:
 • Konstruera i CAD, främst 2D
 • Delta i interna möten där projekt planeras och diskuteras
Tjänsten passar dig som vill utvecklas både på ett personligt och karriärsmässigt plan. Du tycker om att ha insikt i hela processen i olika projekt. Du har inga problem med att arbeta såväl självgående som i samarbete med andra.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad ingenjörsutbildning inom relevant område
 • Har elförståelse, till exempel kring elstyrning och kretsscheman
 • Kan arbeta i AutoCAD eller liknande program
 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av konstruktionsarbete inom automation eller elsystem
 • Har praktisk arbetslivserfarenhet inom el, exempelvis elektriker
Som person är du vetgirig och har ett driv att vilja utvecklas, få nya kunskaper och utveckla de kompetenser du har. Du är strukturerad som person vilket också speglas i ditt arbetssätt. Samtidigt bör du också värdesätta relationer och du gillar att arbeta tillsammans i team.

Övrig information
 • Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Göteborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Midrocs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Automation har en omsättning på ca 600 Mkr och med ca 180 anställda på 8 orter i Sverige. Midroc Automation ingår i Midroc Electro-gruppen tillsammans med Midroc Electro som är ett av landets ledande företag inom elinstallation.