Fastighetsskötare till uppdrag i Mölndal!

Fastighetsskötare till uppdrag i Mölndal!

Är du noggrann, serviceminded och tycker om att arbeta självständigt? Nu söker vi dig som är händig och trivs med att arbeta utomhus. Vi söker tre stycken fastighetsskötare som kan starta omgående och arbete på heltid till under initialt maj och juni månad med chans till förlängning. Läs mer om tjänsten nedan och ansök idag!

Information om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos HSB Mölndal. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig över initialt ca 2 månader med chans till förlängning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och HSB Mölndals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare kommer du arbeta med och ansvara för allmän skötsel med inriktning mot utemiljö. Du kommer att utföra uppgifter så som gräsklippning, klippa buskar & häckar, rensning av rabatter samt grusblåsning.

Du kommer till exempel att:
  • Blåsa bort grus
  • Klippa gräs, buskar och häckar
  • Ansvara för allmän skötsel utomhus omkring bostadsområdena
Tjänsten passar dig som vill ha ett praktiskt arbete och trivs i en omväxlande arbetsmiljö.

Vi söker dig som
  • Har körkort
  • Är händig och trivs med praktiskt arbete
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift, då arbetsuppgifterna ställer krav på god kommunikativ förmåga
Det är meriterande om du

Har tidigare erfarenhet inom fastighetsskötsel

Som person är du självgående och trivs med att ta eget ansvar samt brinner för att ge bra service. Du gillar att få saker gjorda och är noggrann i ditt arbete. Vidare trivs du i en roll där du hanterar flera olika arbetsmoment.

Övrig information
  • Start: Omgående - 21 juni
  • Omfattning: Heltid, 07:00 - 16:00
  • Placering: Mölndal
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och HSB Mölndal önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa via gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se