Förvaltningsadministratör på deltid till Mölndals stad!

Förvaltningsadministratör på deltid till Mölndals stad!

Är du student inom media eller kommunikation och söker ett flexibelt extrajobb? Just nu söker vi en förvaltningsadministratör för ett projekt inriktad mot fastighetsprojekt i Mölndals stad. En roll där du har möjlighet att använda din administrativa och noggranna förmåga till max!

Information om uppdraget

Academic Work söker en förvaltningsadministratör på deltid till Mölndals stads fastighetsavdelning, med omgående start.

I rollen som förvaltningsadministratör kommer du främst att vara ett administrativt stöd genom att korrekturläsa samt slutdisponera ett stort dokument gällande ett fastighetsprojekt i Mölndals stad. Du förväntas att du arbeta ca 20h i veckan, men såväl arbetstider, som var du väljer att utföra arbetet är flexibelt.

Fastighetsavdelningen är en del av Stadsledningsförvaltningen i Mölndals stad, och har det övergripande ansvaret för att förvalta, bygga och utveckla det egna fastighetsbeståndet så att dess värde utvecklas över tid.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig ca 4 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som förvaltningsadministratör kommer du främst att bearbeta ett 300 sidor stort dokument inom Word & Excel, som bland annat beskriver tekniska krav för ett fastighetsprojekt i Mölndals Stad. Detta genom att systematiskt korrekturläsa materialet. Därtill kommer du att vara ansvarig för utformningen av slutmaterialet, utskick till konsulter, samt dialogen med tryckeriet.

Du kommer till exempel att:
 • Se till att språket är korrekt
 • Att hänvisningarna mellan sidor och dokument stämmer överens. Se till att dispositionen är bra etc.
 • Efter hand skicka ut materialet till konsulter
 • Ansvara för tryck av materialet och kontakten med tryckeriet
 • Vid behov vara behjälplig i andra administrativa frågor.
Vi söker dig som
 • Studerar en utbildning med inriktning kommunikation/media eller liknande
 • Talar och skriver obehindrad svenska, samt har mycket goda kunskaper gällande grammatik etc., då det krävs i det dagliga arbetet
 • Över medel kunskap i Word och Excel
Det är meriterande om du

* Har intresse för fastighetsförvaltning

Som person är du självgående och flexibel. Vi tror att du är duktig på att strukturera och organisera ditt arbete. För att utföra arbetet på bästa sätt är du också noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du prestigelös och kan ta dig an övriga administrativa uppgifter som måste utföras.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca 20 h i veckan
 • Placering: Mölndal
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fastighetsavdelningen är en del av Stadsledningsförvaltningen i Mölndals stad. Deras huvudområden är bland annat förvaltning av stadens fastigheter, uthyrning av verksamhetslokaler till stadens förvaltningar, projektering och projektledning av om-, till- och nybyggnation av fastigheter för kommunal service. Läs gärna mer på deras hemsida!