Ekonomiassistent/Support till Coremed Simonsen & Weel AB

Ekonomiassistent/Support till Coremed Simonsen & Weel AB

Här erbjuds du arbeta på ett mindre företag med höga ambitioner och varierande arbetsuppgifter. I din roll på Coremed Simonsen & Weel AB strukturerar du upp dina egna arbetsdagar samtidigt som du dagligen ges möjlighet att arbeta med varierande och utmanande uppgifter. Till rollen söker vi dig som är trygg och rutinerad, samtidigt som du är nyfiken och tycker om att lära dig nya saker! Detta arbete passar dig som trivs med ett strukturerat arbetssätt med varierande arbetsuppgifter och en god förmåga att planera ditt arbete på egen hand under din arbetsdag. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Coremed Simonsen & Weel AB söker sin nästa Ekonomiassistent/ Support till deras kontor i Mölndal. Coremed Simonsen & Weel AB är en leverantör av medicinteknisk utrustning till sjukvården med bland annat Landstingen som en av sina största kunder. Exempel på produkter de arbetar med är EKG-apparater, hjärtstartare och lungfunktionsutrustning.

Kulturen på kontoret präglas av en familjär stämning. Du kommer till en början få gå bredvid för att säkerställa en god överlämning och bitvis ta dig an fler uppgifter. Vidare finns det goda möjligheter att forma och utveckla rollen allt eftersom då du är högst delaktig i flertalet beslut som påverkar bolaget.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Coremed Simonsen & Weel AB.

Intervjuprocess
 • Efter genomförd telefonavstämning skickar vi ut ett personlighetstest till kandidater som vi väljer att gå vidare med
 • Första intervjun sköts av Academic Work på kontoret vid Gullbergs Strandgata 15
 • Första intervju med Coremed sker på deras kontor i Mölndal den 27 januari 2020
Arbetsuppgifter

I rollen kommer du till cirka 50 % av tjänsten att arbeta med bolagets ekonomi, såsom löpande bokföring, fakturering och löneutbetalningar. Resterande tid kommer du att arbeta med att ta emot ordrar och skicka produkter, hantera frakter och besvara frågor från kunder. Dessutom kommer du att få arbeta med företagets hemsida, göra utskick till kunder och utforma olika säljbroschyrer.

Exempel på arbetsuppgifter är:
 • Löpande bokföring
 • Fakturering
 • Kundsupport
 • Löneutbetalningar
 • Orderhantering, packa och skicka paket
 • Lagerhantering, inköp
 • Delta i anbudsprocesser & upphandlingar
 • Marknadsaktiviteter
Vi söker dig som
 • Har flerårig erfarenhet av att arbeta med bokföring och fakturering
 • Har en eftergymnasial ekonomisk utbildning
 • Kan uttrycka dig obehindrat både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska då båda språken används dagligen i tjänsten
Vidare är det meriterande om du har arbetat i Visma samt har tidigare erfarenhet av sälj- och/eller marknadsarbete.

Det är meriterande om du:
* Har arbetat i Visma samt har tidigare erfarenhet av sälj- och/eller marknadsarbete

Som person är du

För att både trivas och lyckas i rollen ser vi att du är en självgående person, detta eftersom du är den enda som innehar rollen och ansvarar för att driva flera delar av verksamheten framåt. Du är även flexibel och tycker om att ha varierande arbetsuppgifter och hjälpa till där det behövs. Slutligen har du ett strukturerat arbetssätt och en god förmåga att planera ditt arbete på egen hand under din arbetsdag.

Övrig information
 • Start: Februari 2020
 • Omfattning: Heltid, deltid kan diskuteras
 • Placering: Flöjelbergsgatan 8A, Mölndal
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coremed Simonsen & Weel AB's önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Rekryteringskonsult Mattias Essman.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coremed Simonsen & Weel AB ägs av Simonsen & Weel, danmarks äldsta medicintekniska bolag över 200 år gammalt. Coremed säljer medicintekniks produkter inom bla EKG, lungfunktion, spirometri, defibrillatorer och blodtrycksapparater. Deras affärsidé är att vara en stark och framförallt pålitlig leverantör av medicinteknisk utrustning.