Ekonomiadministratör till ATS

Ekonomiadministratör till ATS

Har du tidigare erfarenheter från löpande ekonomiarbete tillsammans med ett intresse för teknik? Trivs du i en familjär organisation där du får stor möjlighet till utveckling? Då har du hittat rätt! ATS söker nu en ekonomiadministratör i en bred roll där du på sikt kommer få ta mer ansvar.

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiadministratör till ATS AB.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos ATS.

Du kommer arbeta på kontoret i Krokslätt, tillsammans med ett tiotal anställda i en tight organisation med korta beslutsvägar. Arbetsplatsen präglas av ett flexibelt förhållningssätt, där du erbjuds gott om möjligheter till utveckling.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör kommer du arbeta i en bred roll inom ekonomi, logistik och inköp.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Löpande bokföring
 • Fakturering
 • Inköp
 • Lagerhantering i system
Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenheter i en liknade roll, exempelvis som ekonomiassistent och nu är redo för att ta nästa steg. I takt med att du växer in i rollen kommer du ta över uppgifter från den externa ekonomiavdelningen, där du på sikt också kommer ha ett övergripande ansvar för det löpande ekonomiarbetet.

Vi söker dig som
 • Har en relevant utbildning från högskola eller universitet
 • Minst två års arbetslivserfarenhet inom ekonomi, gärna från ett mindre bolag.
 • Kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska
 • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem där Monitor ses som meriterande
 • Erfarenhet från tillverkningsindustrin ses också som meriterande, men är inte ett krav
För den här tjänsten kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du flexibel, men har gott om ambitioner då tanken är att ansvarsområdena ska öka i takt med att du växer in i rollen. Du har skinn på näsan och räds inte att ta ansvar och initiativ till utveckling tillsammans med att du har ett intresse för att lära dig mer om teknik.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn för uppsägning
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Krokslätt, Mölndal
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ATS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work .
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på frida.antonsson@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ATS AB grundades 1990 och är ett företag som arbetar med laserbaserad geometrisk mätning. Genom sin tekniker kan de avbilda verkligheten på ett geometriskt korrekt sätt, vilket kan komma till pass exempelvis i mätning av tunnlar, gruvor och byggnader. Kunderna kan exempelvis vara arkitekter och ingenjörer inom industri och automation.