Dansktalande kundservicemedarbetare till Paulig!

Dansktalande kundservicemedarbetare till Paulig!

Paulig söker en ny dansktalade stjärna som vill arbeta i en roll där du får användning av din serviceförmåga. Om du trivs i en administrativ roll och vill arbeta på ett kontor som är inspirerat av mat och kryddor från hela världen är detta den perfekta tjänsten för dig! Sök tjänsten redan idag, det är start omgående och urvalet sker löpande.

Information om uppdraget

Paulig är en internationell aktör inom livsmedelsbranschen som bland annat består av varumärken som: Santa Maria, Risenta och Gold&Green.

Missionen "Exploring Great Taste" tillsammans med företagets värdeord "Stay Curious", "Strive for Excellence" och "Grow Together" genomsyrar både arbetssättet och kontorslandskapet.

Academic Work söker en dansktalande kundservicemedarbetare till Paulig. Det är ett långsiktigt behov där du initialt kommer att bli anställd av Academic Work på 6 månader.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du att ingå i ett team på 11 personer och arbeta mot både kunder och kollegor i en administrativ samt kundorienterad tjänst. I denna roll på orderavdelningen innefattas flera olika administrativa arbetsuppgifter med huvudfokus på att ta emot order ifrån Pauligs nordiska kunder.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Kundservice, där du besvarar frågor via telefon och mejl.
 • Orderhantering, exempelvis skicka orderbekräftelser.
 • Övriga administrativa arbetsuppgifter.
Vi söker dig som
 • Talar och skriver obehindrat på danska samt engelska då detta krävs i det dagliga arbetet. Vi ser även att du har grundläggande kunskaper på svenska.
 • Älskar att ge god service och söker efter en tjänst inom administration och kundservice.
 • Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i affärssystem samt med administration och/eller kundservice.
 • Har en avslutad gymnasial utbildning.
Det är meriterande om du:

* Har arbetat med orderhantering tidigare och har erfarenhet av Microsoft Dynamics AX.

Som person besitter du en hög energinivå och sprider positivitet omkring dig. Du söker en långsiktig tjänst och är beredd att visa vad du går för. För att passa och trivas i tjänsten ser vi att du är stresstålig och snabblärd. Vidare tar du gärna egna initiativ och löser problem som uppstår på bästa sätt. Du är öppen och lyhörd i ditt sätt att arbeta. I denna process lägger vi stor vikt i de personliga egenskaperna.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Mölndal
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Paulig Foods önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se