Technical Customer Support

Technical Customer Support

Brinner du för teknik, problemlösning och kundrelationer? Då har du chansen att bli en viktig del i vårt långsiktiga kvalitets- och förbättringsarbete genom att arbeta med oss på kundsupport.

Aareon Sverige AB är marknadsledande i Europa på affärssystem för fastighetsägare.

Vi digitaliserar fastighetsbranschen

Är du en stjärna när det kommer till kundbemötande och teknik?
Aareon söker nu flera medarbetare till vårt fantastiska supportteam. Som medarbetare i vår support arbetar du med olika typer av användarfrågor t.ex. utbildning, utredning, felsökning och olika typer av tekniska frågor i användandet av vårt egenbyggda affärssystem Incit Xpand. Du kommer att vara viktig i vårt långsiktiga kvalitets- och förbättringsarbete.

Vad kommer du att jobba med?
Du kommer att ingå i ett supportteam där vi hanterar support via telefon och e-post som loggas i vårt ärendesystem. Supportfrågorna har en varierande svårighetsgrad och kräver bred teknisk kunskap. Du får naturligtvis utbildning och stöd i att lära dig våra programvaror.

Är detta du? Då är det dig vi söker!
Du är kunskapstörstig, gillar problemlösning och är strukturerad. Du älskar kundkontakt, har god social förmåga kombinerat med mycket bra kommunikativ förmåga verbalt och skrift. Du får inte dra dig för att fråga för att lära dig mer!
Du kan göra dig väl förstådd på svenska och engelska i både tal och skrift. Att kunna hålla många bollar i luften är en nödvändighet!

Vi söker medarbetare med olika typer av erfarenheter/kunskaper till vårt team:
  • Medarbetare med grundläggande kunskaper inom bokföring som vill hjälpa våra kunder i modulen kundreskontra.
  • Finsktalande medarbetare - Haluamme sinun puhua suomea, koska meillä on Suomessa monia asiakkaita, jotka tarvitsevat apuasi!
Följande är en merit, men inte ett krav!
  • Tidigare erfarenhet av affärssystem
  • Programmering
  • SQL Server t.ex. skript

Vilka är vi?

Aareon Sverige AB ingår i Aareonkoncernen som är marknadsledaren i Europa av heltäckande affärssystem för fastighetsägare. Vi hjälper fastighetsorganisationer att öka kundfokus och lönsamhet. Det gör vi med stöd av Aareon Incit Xpand - marknadens vassaste och mest effektiva fastighets- och ekonomisystem. Med mer än 3000 kunder i 8 länder är Aareon Europas ledande samarbetspartner för digitala lösningar inom fastighetsbranschen.

Ansökan
Skicka din ansökan till oss på:jobb@aareon.se

Vill du veta mer om oss?
www.aareon.se

Vi digitaliserar fastighetsbranschen!
Mer info
Kontaktperson Johanna Judkins
Telefon 031-725 43 00
Email Mejla Johanna Judkins
Område Mölndal
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aareon.se
Sista ansökningsdag 10 jan 2020 (26 dagar kvar)