Ekonomiassistent med intresse för analys sökes för vikariat i Mölndal

Ekonomiassistent med intresse för analys sökes för vikariat i Mölndal

Om oss
Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och är redo att ta dig an nästa utmaning? Värderar du ett gott arbetsklimat bland många härliga kollegor? Då kan detta vara tjänsten för dig! Till vår samarbetspartner söker vi nu en ekonomiassistent för ett vikariat på minst 12 månader. Tjänsten, med placering på bolagets huvudkontor i Mölndal, är på heltid med start kring mars.

Arbetsbeskrivning
I din roll som ekonomiassistent är du en del av en ekonomiavdelning om fyra personer. Dina arbetsuppgifter är breda och du kommer att få ansvara för såväl kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar samt göra statistikrapporter i Excel. I rollen ingår övrigt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi samt till viss del övrig administration. För att komma in i rollen på ett fördelaktigt sätt får du ett par veckors upplärning av nuvarande ekonomiassistent.

Erfarenhet
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i arbetsuppgifter och utför dina arbetsuppgifter med största noggrannhet och engagemang. Vi ser att du har lätt att sätta dig in i systemt och har mycket god vana av Excel. Har du erfarenhet av SAP sedan tidigare är detta meriterande. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Ansökan
Låter detta som tjänsten för just dig? Varmt välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast, då vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Vid frågor, vänligen kontakta Jeanette Liljeblad eller Olivia Engberg, med kontaktuppgifter nedan.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Liljeblad
Telefon 0767760190
Område Mölndal
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 18 apr 2020 (54 dagar kvar)