Projektledare inom omgivningspåverkan till växande bolag

Projektledare inom omgivningspåverkan till växande bolag

Dina arbetsuppgifter

Är du en projektledare som är redo för nästa utmaning? Drivs du av att ha en varierad roll med många kontaktytor? Då har vi rätt tjänst för dig.

För vår kunds räkning söker vi nu en projektledare inom omgivningspåverkan. I rollen kommer du aktivt planera och leda projekten samt säkerställa att alltid informera alla delaktiga. Du genomför riskanalyser samt kontrollprogram för olika typer av mätningar utifrån besiktningar som du själv utför. Du planerar och leder projektet löpande i samverkan med kund för att tillsammans hitta de bästa lösningarna. Kundnöjdheten är en viktig del av rollen vilket innebär att du binder god kontakt med alla involverade. Ytterligare arbetsuppgifter som förekommer i rollen är:
  • Sköta tidrapportering löpande för projektet.
  • Informera om och delegera ut tillhörande resurser.
  • Säkerställa att all dokumentation sparas på säkert sätt.
  • Sträva efter hög kundnöjdhet genom att kommunicera och följa upp med kunden löpande.
  • Säkerställa att projektets tidsplan följs.
  • Säkerställa att projektets budget upprätthålls samt att fakturering utförs på ett affärsmässigt tillvägagångssätt.
Din profil

Vi ser att du har en högskole- eller universitetsutbildning likvärdig byggnadsingenjör eller civilingenjör med några års erfarenhet inom projektledning. Du har även god kännedom om bygg- och anläggningsbranschen. Det är av hög vikt att du utrycker dig väl i både tal och skrift då du ansvarar för att din information kommer fram korrekt. Tjänsten är baserad i Mölndal och vi ser även att du innehar B-körkort då platsbesök kan tillkomma.

För att lyckas i rollen är det avgörande att du har erfarenhet av och förmåga att navigera och skapa samverkan i samtliga projekt. Som person är du modig, har ett prestigelöst förhållningssätt, är lösningsorienterad och analytisk. Du har också en kommunikativ förmåga där du genom din energi skapar engagemang och delaktighet.
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076-875 11 46 eller Sarah.Lindgren@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Sarah Lindgren
Telefon 076 875 11 46
Område Mölndal
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 okt 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges om företaget vid personlig kontakt.