Hoppa till innehåll
Toyota Material Handling logotyp

Toyota, Mjölby söker Cyber Security Engineer

Publiceringsdatum
13 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Linda Segerman
Email
Ansök nu
Skydda framtidens teknologi hos Toyota R&D i Mjölby som Cyber Security Engineer

I rollen som Cyber Security Engineer hos Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB spelar du en central roll i att säkra och skydda den framtida teknologin som möjliggör industriell IoT för anslutna fordon. Vi är stolta över vår innovativa och samarbetsvilliga arbetskultur, och som en viktig medlem i vårt Systems Architects-team får du möjligheten att påverka och utvecklas.

Vi erbjuder dig
  • Arbeta i ett internationellt företag med snabba beslutsvägar och en vänlig kultur som främjar din professionella utveckling och eget ansvarstagande.
  • Arbeta nära slutprodukten med ny teknik och starkt fokus på nyskapande.
  • Arbete i en koldioxidneutral anläggning som värdesätter hållbarhet för både omvärlden och medarbetarna.
Det här gör du hos oss
  • Identifiera och definiera säkerhetsmål genom nära samarbete med intressenter.
  • Implementera DevSecOps-principer för att integrera säkerhet i utvecklings- och driftprocesser.
  • Hanterar tillgångsregister, genomför åtkomstgranskningar och utför sårbarhetsskanningar för att säkerställa säker applikationsdrift.
  • Utvecklar proaktiva och reaktiva säkerhetsstrategier för att kontrollera förlust av tillgångar.
  • Fungerar som talesperson för forskning och utveckling gentemot TMHE:s säkerhetsassurance-organisation.
Ditt team och arbetsplats

Som Cyber Security Engineer blir du en integrerad del av Systems Architects-teamet och samarbetar nära med erfarna systemarkitekter och våra utvecklingsteam. Du arbetar från vår moderna arbetsmiljö i Mjölby, med möjlighet till distansarbete två-tre dagar i veckan.

Mer om dig

Vi ser fram emot att välkomna dig med teknisk bakgrund och med ett stort intresse för IT-säkerhet. Om du är bekant med Microsoft Azure, .Net och IoT är det en fördel. Oavsett om du är utvecklare, tech-lead eller har erfarenhet från liknande roller, är du välkommen att ansöka. Förståelse för Azure Secure Development och SaaS-tjänster är meriterande. Om du motiveras av att utveckla arbetssätt, sätta din prägel och få en bred överblick tror vi att du kommer trivas i rollen som Cyber Security Engineer. Välkommen till Toyota och bli en del av framtidens säkerhetsteam!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Toyota Material Handling logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden är en av världens största fabriker med tillverkning av lagertruckar. Fabrikens alla anställda gör sitt yttersta för att deras kunder i Europa får produkter som möter deras specifika behov av yttersta kvalitet. Den svenska fabrik har optimala lösningar för all typ av materialhantering, från lyftvagnar och låglyftare till staplare och skjutstativtruckar. Tillverkningen är organiserad i tre divisioner: motordrivna lagertruckar, lyftvagnar och reservdelar. I Toyotas Special Products Center specialanpassad utformning och tillverkning av produkter för att möta kunders individuella behov.

Fler jobb från samma arbetsgivare