Hoppa till innehåll
Toyota Material Handling logotyp

Toyota i Mjölby söker Systemingenjör

Ansök nu
Vill du arbeta på ett företag som andas hållbarhet & automation? Toyota Material Handling i Mjölby söker Systemingenjör!

Hos Toyota Material Handling ges du möjligheten att arbeta med teknik i framkant. Vi har ett flertal spännande projekt på gång där du erbjuds möjligheten att få vara med på en utvecklande resa för nästa generations autonoma truckar. Tillsammans med ditt närmsta team fokuserar du på nyutveckling av förarlösa truckar i syfte att stärka Toyotas position som en världsledande aktör på marknaden. Här arbetar du nära slutprodukten med stort inflytande och möjlighet att utvecklas både i rollen och på Toyota!

Vi erbjuder dig
  • Att bli del av ett internationellt företag med korta beslutsvägar och en vänskaplig kultur där du kan utvecklas i din roll, påverka arbetet samt ta stort ansvar
  • Att vara del inom förarlösa logistiklösningar, ett område som växer snabbt, både hos Toyota och i omvärlden
  • En koldioxidneutral anläggning som värderar hållbarhet högt, både för omvärlden och medarbetaren
Det här gör du hos oss

Som Systemingenjör hos Toyota Material Handling arbetar du tätt tillsammans med ditt närmsta team och övriga funktioner inom Auto Solutions. Förutom nya truckmodeller arbetar du även med vidareutveckling av befintliga modeller och definierar kundspecifika lösningar. Arbetet sker nära slutprodukten - labb och produktion ligger vägg i vägg med Toyotas utvecklingsavdelningar.

I rollen kommer du:
  • Designa systemlösningar för autoprodukter, för både hård- och mjukvara
  • Definiera krav och säkerställa normuppfyllnad för produkterna
  • Arbeta nära projekt- och produktledning med ett tekniskt utvecklingsansvar
  • Utveckla strategier för system, delsystem och komponenter
  • Vidareutveckla metodik och verktyg för systemarbete
  • Driva innovation i nära samarbete med ditt team och övriga funktioner inom Auto Solutions
  • Bevaka den tekniska utvecklingen i truckbranschen och närliggande branscher
Ditt team och arbetsplats

Du kommer ingå i Toyota Material Handlings Auto Solutions-organisation som består av omkring 60 personer varav fyra arbetar med systemering. Auto Solutions är en del av Toyota Material Handlings R&D-organisation. Huvudarbetsplats är Toyota Material Handlings produktionsanläggning i Mjölby, här arbetar idag omkring 3000 personer. Toyota erbjuder möjlighet till distansarbete på deltid

Mer om dig

Vi söker dig som med flerårig erfarenhet av systemering med god erfarenhet av kravhantering och funktionssäkerhet. Har du dessutom erfarenhet av riskanalys, UML-modellering och agila processer är det ett plus. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Samarbete med andra kommer naturligt för dig och du delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet. Du trivs i en roll där du får ta ansvar för dina arbetsuppgifter och strävar ständigt efter att leverera en god slutprodukt. Vidare har du ett brett tekniskt intresse som bidrar till din goda problemlösningsförmåga.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Erika Ekestam
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Toyota Material Handling Manutacturing Sweden, är en världens största fabriker med tillverkning av lagertruckar. Fabrikens alla anställda gör sitt yttersta för att våra kunder i Europa får produkter av yttersta kvalitet, som möter deras specifika behov.

Vår svenska fabrik har optimala lösningar för all typ av materialhantering, från lyftvagnar och låglyftare till staplare och skjutstativtruckar. Tillverkningen är organiserad i tre divisioner: motordrivna lagertruckar, lyftvagnar och reservdelar. I vårt Special Products Center specialanpassar vi utformningen och tillverkningen av våra produkter för att möta våra kunders individuella behov.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare