Driven kommunikatör

Driven kommunikatör

Toyota Material Handling utökar kommunikationsavdelningen, nu söker vi dig som gillar ditt kompetensområde och vill utveckla din kunskap ytterligare. Som person är du kreativ, självgående och lyhörd. Du kan leda dig själv och är bra på att prioritera ditt arbete. En öppen attityd till nya idéer och världen omkring oss är viktigt.

Som kommunikatör på Toyota
  • Är du med och driver vår marknadsföring både fysiskt och digitalt. Du skapar intresse för oss som arbetsgivare och vårt erbjudande i sociala medier, fysiska aktiviteter och på andra arenor där vi verkar.
  • Kommer du arbeta med relationsbaserad marknadsföring, där du har ett koncept och strategi att utgå från. Tillsammans med företagets yrkesambassadörer är du ute på event och mässor för att representera Toyota Material Handling. Du är delaktig i planering, genomförande och uppföljning av våra event.
  • Utöver den utåtriktade marknadsföringen ingår interna kommunikationsuppdrag och ansvar för företagets interna kommunikationskanal.
  • Du ingår i kommunikationsavdelningen som idag består av Senior Communication Specialist och Communication Manager. I vårt team har vi ett nära och flexibelt samarbete i det dagliga där det är naturligt att hjälpas åt för att nå våra mål.
Kompetenser
  • Det är viktigt att du kan formulera dig klart och enkelt på svenska och engelska i interna kanaler och sociala media.
  • Du tar ansvar för dina uppgifter, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och sätter upp samt håller tidsramar. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat och har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter.
  • Som person är du bra på att bygga relation, entusiasmera och kompetensutveckla kollegor inom ditt område. Du tycker om att vara en del i ett team och arbetar bra med andra människor.
  • Vi ser gärna att du har utbildning inom eller erfarenhet av att koordinera/projektleda aktiviteter och event, sociala media eller kommunikation.
Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall senast 12 februari 2023. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information
  • Linda Gerhardsson, Communication Manager, 0142-883 47
  • Elinor Ekblad, HR Business Partner, 0142-897 65
Instagram: ToyotaMHsweden

Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB

Youtube: Toyota Material Handling
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 feb 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är Toyota Material Handling?
På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa. Vi gör stora investeringar i vår verksamhet inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner.

Hållbar arbetsgivare
På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning, ett nyrenoverat gym och digitala friskvårdstjänster.

Pendling och distansarbete
Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjligheten till distansarbete utifrån tjänstens krav och förutsättningar.