Hoppa till innehåll
Toyota Material Handling logotyp

C/C++-utvecklare till Toyota i Mjölby

Ansök nu
Vill du jobba med digitaliseringen av uppkopplade fordon? Toyota i Mjölby söker C/C++-utvecklare!

Hos Toyota Material Handling erbjuds du en varierande och händelserik vardag samtidigt som du jobbar på en av världens största fabriker med tillverkning av lagertruckar. Vi har flera spännande projekt på gång där du som C/C++-utvecklare får vara med på en utvecklande resa för att skapa nästa generations truckar!

Ditt anställningserbjudande
  • Ett internationellt företag med korta beslutsvägar och en vänskaplig kultur där du kan påverka ditt arbete och ta stort ansvar
  • Möjligheten att arbeta nära slutprodukten med fokus på ny teknik och nyutveckling
  • En koldioxidneutral anläggning som värderar hållbarhet högt, både för omvärlden och medarbetaren
Dina arbetsuppgifter

Som C/C++-utvecklare hos Toyota Material Handling jobbar du med utveckling av IoT-lösningar för att effektivisera och kostnadsoptimera användandet av våra truckar. I dagsläget jobbar vi med Linux och RTOS baserade system. Utvecklingen sker i C, C++ och Python. Du jobbar nära slutprodukten och får även möjlighet att engagera dig i frågor gällande teknik- och arkitekturval.

Värt att veta

Du kommer att jobba på vår produktionsanläggning i Mjölby, på anläggningen jobbar idag omkring 3000 personer. Du tillhör Toyota Material Handlings R&D-avdelning som består av ca 300 personer. Ditt närmaste team består av 8 utvecklare som arbetar agilt med 3-veckors sprintar. Toyota erbjuder möjlighet till distansarbete på deltid.

Våra förväntningar

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av inbyggda system. Teknikmässigt ser vi att du har tidigare erfarenhet av programmering i C och C++ samt erfarenhet av Linux. Det är fördelaktigt om du har tidigare erfarenhet av Python och CAN.

Som person är du van att samarbete tillsammans med andra. Du har ett stort tekniskt intresse och bidrar gärna med egna idéer kring exempelvis teknik och arkitektur. Du trivs i en roll där du får ta ansvar för dina arbetsuppgifter och strävar efter att leverera en slutprodukt med god kvalité.

Välkommen med din ansökan!

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Erika Ekestam
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden är en av världens största fabriker med tillverkning av lagertruckar. Fabrikens alla anställda gör sitt yttersta för att deras kunder i Europa får produkter som möter deras specifika behov av yttersta kvalitet.

Den svenska fabrik har optimala lösningar för all typ av materialhantering, från lyftvagnar och låglyftare till staplare och skjutstativtruckar. Tillverkningen är organiserad i tre divisioner: motordrivna lagertruckar, lyftvagnar och reservdelar. I Toyotas Special Products Center specialanpassas utformning och tillverkning av produkter för att möta kunders individuella behov.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare