Hoppa till innehåll
Toyota Material Handling logotyp

Bli DevOps-engineer hos Toyota i Mjölby

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en möjliggörare som vill bidra med mjukvarulösningar och verktyg som DevOps-Engineer hos Toyota Material Handling i Mjölby?

Då kan du bli en central del i att driva DevOps-arbetet för att säkerställa att Toyota Material
Handling har en utvecklingsmiljö i världsklass.

Som DevOps Engineer spelar du en avgörande roll i att säkerställa smidiga och effektiva utvecklingsprocesser från kod till leverans. Du utvecklar och stödjer pipelines, CI/CD-verktyg och interna verktyg för utvecklare inom hela Auto Solutions och R&D.

Här är din möjlighet att påverka och forma framtidens utvecklingsprocesser samtidigt som du är en del av en ledande global aktör inom fordonsindustrin, hela tiden i korta feedbackloopar där du tydligt ser nyttan av det du bidrar med.

Vi erbjuder dig

Som en del av Auto Solutions på Toyota Material Handling får du en spännande resa med utmaningar och möjligheter att växa. Du erbjuds:
  • En arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas och bredda dig både inom och utanför din roll.
  • Flexibilitet och stöd för att balansera arbete och liv.
  • En kultur präglad av samarbete, innovation och öppenhet
Det här gör du hos oss

Här blir du en DevOps-ambassadör och kommer att arbeta brett mot samtliga team med allt från Azure pipelines, infrastruktur och automatisering. Mer konkret innefattar det att du:
  • Skriver, utvecklar och stödjer pipelines och CI/CD-verktyg.
  • Utvecklar hjälpverktyg för mjukvarutest.
  • Undersöker och utforskar framtida testutrustning.
  • Utvecklar och stödjer interna verktyg för utvecklare.
  • Assisterar i framtagande av utvecklarmiljöer.
  • Kontinuerligt förbättrar och moderniserar utvecklarnas arbetssätt.
Ditt team och arbetsplats

Du kommer att arbeta nära andra DevOps-ingenjörer och mjukvaruutvecklare inom
Toyotas Material Handlings R&D-avdelning Auto Solutions i Mjölby. Avdelningen består idag 70 medarbetare där ungefär 35 av oss arbetar inom mjukvara. Hela R&D-avdelningen som består av cirka 300 ingenjörer som alla får effekt av teamets och ditt arbete

Mer om dig

För att trivas i och passa för rollen ser vi att du samlat på dig ett antal års erfarenhet inom mjukvaruutveckling och har tidigare erfarenhet av DevOps-utveckling. Du bör ha mycket goda kunskaper i Python eller C++ och Linux samt Azure Pipelines eller liknande
CI/CD-ramverk. Det är meriterande om du även har kunskaper i Powershell, Bash och
CANopen, samt av molnbaserade lösningar och agilt arbetssätt.

Som person är du ansvarstagande, engagerad och lösningsorienterad med god förmåga att arbeta i grupp och stötta kollegor. Vi söker dig som gillar att nå resultat och tar initiativ till att skapa förbättring i ett helhetsperspektiv.

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Toyota Material Handling logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Med Toyota Industries Corporation, som grundades 1926, har vi på Toyota Material Handling en lång historia med vårt japanska arv och vi är stolta över att vara världsledande inom materialhantering. Idag arbetar cirka 3000 medarbetare i Mjölby med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon.

Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hållbarhet.