Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du erfarenhet inom el, automation eller underhållsarbete? Vill du bli en värdefull del av vårt underhållsteam på Toyota? Här kommer du få arbeta med att säkerställa att vår maskinpark fungerar smidigt och arbeta med den senaste tekniken!

Som Underhållstekniker på Toyota kommer du att arbeta med:
Avhjälpande, förebyggande och förbättrande underhåll i vår maskinpark.
Felsökning och underhåll av pneumatiska, hydrauliska och elektriska system.
Deltagande i projekt för nybyggnad och ombyggnad av maskinutrustning, robotceller, målerier och mer.
Uppdatering och konstruktion av el-scheman vid behov.
Programmering av PLC och HMI.
En variation av maskiner och utrustning, inklusive svetsrobotar, CNC-maskiner, lasermaskiner, kantpressar, automatiska industrimålerier och drivna monteringslinor.
Vi erbjuder en förläggning till helg-skiftet, vilket innebär fredag 13:00-22:30, lördag 07:30-14:30, söndag 13:30-23:30.

Vilka är Toyota Material Handling?
På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa.

Vi gör stora investeringar i vår verksamhet inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner.

Hållbar arbetsgivare
På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning, ett nyrenoverat gym och digitala friskvårdstjänster.

Pendling och distansarbete
Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid. Möjligheten till distansarbete varierar utifrån tjänstens krav och förutsättningar.

Din ansökan

Låter det intressant? Sök redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information
  • Gert.Persson@toyota-industries.eu, Produktionsledare
  • Elinor.ekblad@toyota-industries.eu, HRBP
Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta HR, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess.

Instagram: ToyotaMHsweden

Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB

Youtube: Toyota Material Handling

Till tjänsten som underhållstekniker söker vi dig som har:
Relevant utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet inom något av dessa områden; el, automation, styr- och reglerteknik, mekaniskt underhåll/hydraulik/pneumatik eller programmering.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vi värdesätter att du är en naturlig lagspelare som bidrar till en positiv arbetsmiljö och förstår vikten av att vara en god medarbetare. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har ett prestigelöst förhållningssätt då du i rollen kommer att integrera med kollegor och externa kontakter.
Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ställer krav på att du har en god problemlösningsförmåga. Du drivs av att ta eget ansvar för att lösa uppgifter.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Fler från samma arbetsgivare